Ömer Faruk Kavurmacı nerede? İşte yanıtı…

Ömer Faruk Kavurmacı nerede? İşte yanıtı…

FETÖ'den tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın yurt dışına çıktığı iddia ediliyordu.

Ömer Faruk Kavurmacı nerede? İşte yanıtı…
16px
24px
25.05.2017 15:20
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 15 Temmuz sonrası FETÖ'den tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın yurt dışına çıktığı iddia ediliyordu. Kanal D Haber tartışılan ismin İstanbul'da olduğunu duyurdu.

Ankara kulislerini de hareketlendiren Ömer Faruk Kavurmacı iddiasına ilişkin Kanal D’de çarpıcı bir habere yer verildi.

 Kanal D haber, Ömer Faruk Kavurmacı’nın Florya’da ikamet ettiğini ve her pazar günü de Şenlikköy Polis Merkezi’ne gidip imza verdiğini haberleştirdi.

TAHLİYESİ TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın tahliyesi tartışmalara neden olmuştu. Özel bir hastaneden alınan raporla şartlı tahliye edilen Kavurmacı’nın yurt dışına çıktığı dahi iddia edilmişti.

BAHÇELİ TEPKİ GÖSTERMİŞ ERDOĞAN YANIT VERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında Kavurmacı’nın tahliye edilmesine tepki göstermiş “Vatan, millet, devlet kavrulmuş ama Kavurmacılar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kavurmacı ve yeni kabine' açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan da ‘Kavurmacı tahliyesi’ hakkında “Bunun beraatine karar vermemiş. Denetimli serbestlikle bırakılmış vaziyette. Bunu kalkıp da siyasi partinin içerisinde bu şekilde AK Parti'ye  fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddi değil. Önce bunlar kendi işleri ile uğraşsınlar” yorumunda bulunmuştu.

Erdoğan'ın 'Kavurmacı' açıklamasına Bahçeli'den yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı için yaptığı açıklamaya yanıt verdi:

'Kavurmacı’yı müdafaa ederek AKP’ye fatura kesildiğini söylemek hem makul, hem meşru, hem de mantıki bir değerlendirme değildir. FETÖ’yle irtibat ve iltisakı olanların isim listesi hükümetin elindedir. İspat değil, icraatın konuşulması lazımdır. Sayın Cumhurbaşkanı, malumunuz, adalet ve hukuk herkese eşit uygulanmalıdır. Kavurmacı’yı bırakın, kavrulan ülkeye bakın".

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde