OHAL kararıyla Zaman, Taraf kapatıldı: İşte tam liste...

OHAL kararıyla Zaman, Taraf kapatıldı: İşte tam liste...

Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ ile ilişkisi olan medya kuruluşları kapatıldı.16 televizyon, 3 haber ajansı, 23 radyo, 45 gazete, 15 dergi, 29 yayınevi ve dağıtım kanalı kapatıld

OHAL kararıyla Zaman, Taraf kapatıldı: İşte tam liste...
16px
24px
27.07.2016 18:56
ABONE OLgoogle
'OHAL Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname' başlığı ile Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 3 haber ajansı, 16 televizyon, 23 radyo, 45 gazete, 15 dergi ve 29 yayınevi ve dağıtım kanalı kapatıldı.

Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye göre, 3 haber ajansı, 16 televizyon, 23 radyo, 45 gazete, 15 dergi, 29 yayınevi ve dağıtım kanalı kapatıldı.

Kapatılan gazetelerden bazıları: Taraf, Zaman, Özgür Düşünce, Bugün, Millet, Meydan, Today's Zaman, Yarına Bakış ve Yeni Hayat Gazeteleri

Kapatılan televizyon kanalları şunlar: Barış TV, Bugün TV, Can Erzincan TV, Dünya TV, Hira TV, Irmak TV, Kanal 124, Kanaltürk, MC TV, Mehtap TV, Merkür TV, Samanyolu Haber, Samanyolu TV, SRT TV, Tuna Shopping TV, Yumurcak TV.

Cihan Haber Ajansı, Muhabir Haber Ajansı ve SEM Haber Ajansı kapatılan ajanslar arasında.




 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde