Nurettin Eroğlu kiralamada 'TL'ye geçiyoruz' diyemedi

Nurettin Eroğlu kiralamada 'TL'ye geçiyoruz' diyemedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı AVM’lerin döviz yerine TL ile kiralanması çağrısına tereddüt eden patronlar var....

Nurettin Eroğlu kiralamada 'TL'ye geçiyoruz' diyemedi
16px
24px
09.12.2016 11:38
ABONE OLgoogle

Eroğlu Gayrimenkul, Seyrantepe’de özel konseptli yeni bir alışveriş merkezi açıyor. Ev ve ofis tasarımına yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak Hom Design Center, Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Hom Design Center'ın Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en kapsamlı alışveriş merkezi olacağını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti:

"Hom Design Center, tarz sahibi ev ve ofislere sahip olmak isteyenlerin, hayallerindeki tüm ürünleri bulabilecekleri bir tasarım merkezi olacak. Hom Design Center'a gelenler ev ve ofis dekorasyonu için ihtiyaç duydukları her şeyi tek noktada bulabilecek".

Perakendeciler sevinecek: Dolarla kiraya düzenleme geliyor

Eroğlu Gayrimenkul 2,5 milyon metrekareye ulaştı

Eroğlu Gayrimenkul’ün üçü İstanbul’da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

“Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneydeki bir ilde yer alacak projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte ulaşacağımız toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak. Eroğlu olarak gayrimenkul alanındaki yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Mart ayında da Edirne’deki alışveriş merkezimiz Erasta Edirne’yi açacağız.”

Erdoğan, hangi AVM patronunu kira konusunda uyardı

TL'YE İLE KİRALAMAYA SOĞUK

Basın toplantısı sonrası gazeteciler Nurettin Eroğlu'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı AVM’lerin döviz yerine TL ile kiralanması çağrısını hatırlatarak, "Kiralamaları TL'ylemi dolarla mı" yapıldığını sordu. 

Nurettin Eroğlu, Fethiye'deki AVM'de TL'ye geçme konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Ancak Hom Design Center'da kiralamalar konusunda net bir cevap veremedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde