Nişantaşı Mc Donald's'ta korkunç olayda flaş gelişme

Nişantaşı Mc Donald's'ta korkunç olayda flaş gelişme

Nişantaşı Mc Donald's'ta şoke eden bir olay yaşandı. Müşterileri rahatsız eden çocuğun üzerine, restoran çalışanı tarafından kaynar su döküldü.

Nişantaşı Mc Donald's'ta korkunç olayda flaş gelişme
16px
24px
10.05.2017 05:24
ABONE OLgoogle

Nişantaşı'ndaki bMc Donald's şubesinde meydana gelen olayda, Suriyeli çocuğa sıcak su attığı iddia edilen kadın çalışan, Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü. Mc Donald's Türkiye söz konusu çalışanın iş akdinin feshedildiğini açıkladı.
 
Mc Donald's zincirinin Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinin bir personeli, iddiaya göre, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle Suriyeli bir çocuğa sıcak su attı. Boynunda yanık oluşan küçük çocuk tedavi edilirken, restoran çalışanı kadın ifade için polis merkezine götürüldü.

Habertürk'ün haberine göre, iddia edilen olay, ünlü Mc Donald's zincirinin Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi.

KADIN ÇALIŞAN, ÇOCUKLARDAN BİRİNİN ÜZERİNE BARDAKLA SICAK SU ATTI

Restoran çalışanları, dükkana gelerek müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle Suriyeli çocuklara gitmeleri yönünde uyarıda bulundu. İddiaya göre çocukların gitmemesi üzerine restoran çalışanı bir kadın, çocuklardan birinin üzerine bardakla sıcak su attı. 

MÜŞTERİLER POLİSİ ARADI

Restoran çalışanına tepki gösteren müşteriler polise haber verdi. Boynunda yanık oluşan 6 yaşındaki Suriyeli çocuk ve restoran çalışanı, polis tarafından Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü. 

ÜZERİNE SICAK SU ATILAN ÇOCUK HASTANEDE TEDAVİ EDİLDİ

Hastanede tedavi altına alınan çocuk, yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi ve Çocuk Büro Amirliği'ne sevk edildi. Hastane çıkışında görüntülenen küçük çocuk, muhabirin “Ne oldu sana?” sorusuna cevap vermezken, çocuğun yüzündeki şaşkınlık ve korku dolu ifade dikkat çekti.

MC DONALD’S: İŞTEN ÇIKARILDI

Yaşanan olayla ilgili Mc Donald’s Türkiye’den açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: “Kurulduğu günden beri aile ve çocuklara hizmeti odak noktasına almış bir marka olarak dün Nişantaşı restoranımızda yaşanan talihsiz olayın kabul edilemez olduğunu belirtmek isteriz. Söz konusu olaya sebebiyet veren kişinin iş akdine derhal son verilmiş, diğer sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde