Neslişah Düzyatan şirketini hangi holdinge sattı?

Neslişah Düzyatan şirketini hangi holdinge sattı?

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, set ile ev arasında koştururken, eşi Neslişah Hanım da boş durmuyormuş meğer!

Neslişah Düzyatan şirketini hangi holdinge sattı?
16px
24px
20.06.2017 08:20
ABONE OLgoogle

TRT1'de sezon finali yapan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, set ile ev arasında koştururken, eşi Neslişah Hanım da boş durmuyormuş meğer!

Yaklaşık altı yıl önce organik gıda işine giren Neslişah Hanım, evlendikten sonra evinin kadını olmak istemeyip işine devam etmiş.

Üstelik Raya Organik adıyla kurduğu şirketine gelen ortaklık teklifini değerlendirip geçen yıl şirketin yüzde 70'ini, hatırı sayılır bir paraya Sanko Holding'e satmış.

YÖNETİMİ BIRAKMAMIŞ

Neslişah Hanım, şirketinin yüzde 70'ini satmasına rağmen köşesine çekilmemiş ve çalışmaya devam ediyormuş. Çünkü Sanko Holding ile anlaşmaları gereği, Raya Organik'in yönetimi halen kendisindeymiş. Neslişah Hanım bu süreçte işleri de büyütmüş.

Şu anda her biri organik sertifikalı olan 100'den fazla ürünü varmış ve önceleri sadece internetten sattığı bu ürünleri şimdi 2 bine yakın anlaşmalı satış noktasında tüketiciyle buluşturuyormuş. Aşkta ve işte mutluluğu yakalayan Neslişah Düzyatan'ın yolu açık olsun.

Bülent ankurt/Sabah
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde