Müthiş maçta 4 gol 1 kırmızı kart: Şampiyon 2 puan kaybetti

Müthiş maçta 4 gol 1 kırmızı kart: Şampiyon 2 puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor, Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

Müthiş maçta 4 gol 1 kırmızı kart: Şampiyon 2 puan kaybetti
16px
24px
26.08.2016 20:36
ABONE OLgoogle
Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor, Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Torku Arena'daki maçın hakemi Cüneyt Çakır...

Konya maç golle başladı! Ev sahibi Konyaspor, karşılaşmanın 8. dakikasında Bajic ile 1-0 öne geçti. Beşiktaş maçın 12. dakikasında Olcay Şahan ile eşitliği sağladı: 1-1. Maçın ilk yarısında uzatma bölümünde Konya'da saha içi karıştı.Konyaspor ve Beşiktaşlı oyuncular yaka paça birbirine girdi... Gerginlik sonrası Ali Turan ve Tolga Zengin sarı kart gördü. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın 53. dakikasında Cenk Tosun takımını öne geçiren golü attı: 1-2. Konyaspor'da Bajic mücadelenin 60. dakikasında hem kendisinin hem takımının 2. golünü kaydetti: 2-2. 82. dakikada Beşiktaş'ta Necip Uysal kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kalıyor. Böylece Atiker Konyaspor puanını 2'ye, Beşiktaş ise 4'e yükseltiyor.

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Tolga, Beck, Marcelo, Necip, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Tolgay, Olcay,Cenk

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet, Volkan, Hadziahmetovic, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Bajic, Rangelov

MAÇTAN NOTLAR:

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HEYECANI

Beşiktaş'ta yeni transfer heyecanı. Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in 15 gündür yurt dışında, yaptığı transfer çalışmaları Teknik Direktör Şenol Güneş'i mutlu etti. Siyah beyazlı takımın Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak için tüm gücünü sergileyeceğini vurgularken "Eksikler tamamlandığında sıkıntılarımızı hafifleteceğiz. Önemli olan takımımızdan ayrılan oyuncuların alternatiflerini takıma kazandırmak. Bunu da sezon başı kampında başardık ve çok çalıştık" dedi.

TALİSCA MAÇ KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Siyah beyazlılarda Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen Anderson Talisca 21 kişilik kafilede yer aldı. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, Talisca'yı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. 

ŞEHİTLERİ ANDILAR

Konyaspor taraftarları maç öncesi müthiş kareografi yaparak tribünleri duygulandırdılar. Şehitleri anmak için yapılan kareografide küçük bir çocuk elinde oyuncak kamyonla darbeye karşı yürüyüşünü sergiledi.

4 YÖNETİCİ GELDİ

Beşiktaş'ın Konya deplasmanına 4 yönetici geldi. Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Hakan Özköse, Hüseyin Mican karşılaşma öncesi Mevlana'yı ziyaret ederek cuma namazı kıldılar ve şampiyonluk için dua ettiler. Bu arada iş adamı Selahattin Uyar maç öncesi siyah beyazlı yöneticilere Konya'nın ünlü etli ekmek ziyafeti verdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde