Büyük değişim: 4 ayda nasıl 40 kilo verdi

Büyük değişim: 4 ayda nasıl 40 kilo verdi

Kilolarıyla dikkat çeken Mustafa Koç, değişime yelken açtı. 4 ayda 40 kilo vermeyi başardı. Yeni halini görenler ise işadamını tanımakta zorlandı

Büyük değişim: 4 ayda nasıl 40 kilo verdi
16px
24px
06.07.2015 05:17
ABONE OLgoogle
Cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerinden biri olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (55), fazla kilolarından dert yandı. Ancak bir türlü zayıflayamadı.

Eşi gibi fazla kilolarından şikayetçi olan Caroline Hanım ise yurt dışından ithal ettiği yaşam koçu sayesinde 15 kilo vermeyi başardı. Yıllardır çok kilolu olan ve 140 kiloya yaklaşan Mustafa Koç kilo veren eşi gibi değişim kararı aldı. 

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK 

Koç, 4 ay önce Amerikan Hastanesi'nde bıçak altına yattı. Midesini küçülten işadamı, ameliyattan sonra değişime yelken açtı. 4 ayda 40 kilo veren Koç, ilk iş olarak sosyal paylaşım sitesi Instegram'da hesap açtı. Paylaştığı fotoğraflarla herkesi şaşırttı.



Kızı Esra'nın mezuniyet töreninde çekildiği fotoğraflarını Instegram'da paylaşan işadamını görenler gözlerine inanamadı. Takipçileri ise eski halinden eser kalmayan Koç'u tanımakta zorlandı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde