Mustafa Koç hangi kebapçıya klima hediye etti?

Mustafa Koç hangi kebapçıya klima hediye etti?

Çemberlitaş’taki bir kebapçının müdavimi olan Mustafa Koç, mekanın sıcaklığından bunalınca sorunu klimayla çözdü

Mustafa Koç hangi kebapçıya klima hediye etti?
16px
24px
31.07.2014 09:53
ABONE OLgoogle
İstanbul Çemberlitaş’ta 75 metrekarelik bir mekan. Yazın dışarı atılan masalarla birlikte yalnızca 20 masada müşteri ağırlayabiliyor. Yani oldukça küçük bir kebapçı…

Mutfağı restoranın tam ortasında (açık mutfak) olan Şeyhmuz Kebap Evi’nde tüm kebaplar ‘zırh’ denilen özel bıçakla doğranan etlerle yapılıyor. Restoranın spesiyali Şeyhmuz Kebap. Sunulan lezzete göre fiyatlar odukça uygun. Servis ise öğlen 12’de başlayıp akşam 18.30’da bitiyor. Yani 19.00’da giderseniz kapı duvar.
 
Atik Ali Paşa Camisi’ne komşu bu kebapçı küçük ama ünü büyük. Para Dergisi’nin haberine göre 40 yıllık mekanın müdavimlerinden biri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç. Koç burayı iki yıl önce keşfetmiş.

Yalnızca Mustafa Koç değil bazı Koç yöneticileri de buraya sık sık yemek yemeğe gidiyormuş. Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş.

Büyük patron olarak da hemen çareyi bulmuş ve Şeyhmuz Kebap Evi’ne iki Arçelik klima hediye etmiş. Şimdi daha serin bir ortamda kebaplarını yiyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde