Mustafa Boydak'ın siyasilerden özel ricası ne?

Mustafa Boydak'ın siyasilerden özel ricası ne?

Boydak Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, ailesinin kamuoyunda tartışılmamasını isted

Mustafa Boydak'ın siyasilerden özel ricası ne?
16px
24px
03.10.2016 14:24
ABONE OLgoogle

FETÖ operasyonları sonrasında kardeşleri tutuklu bulunan, kayyum atanan Boydak Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, ailesinin kamuoyunda tartışılmamasını istedi. Boydak, "Tüm siyasilerimizden bir ricam olacaktı. Rica etsem tartışmalarınıza ailemizi katmasanız" dedi.

FETÖ' soruşturmaları sonrasında ara ara gündeme gelen ve tartışma programlarında da örnek gösterilen Boydak ailesi olarak zor günler geçirdiklerini belirten KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, sosyal medya hesabından politikacılara seslendi. FETÖ/PDY kapsamında kendisi de gözaltına alınan ve daha sonra bırakılan Boydak,  "Başka mecralarda fazla yer bulamadığım için bazen buradan kanaatlerimi paylaşmak istiyorum" dedi. Boydak, şunları yazdı:

'RİCA ETSEM BİZİ TARTIŞMASANIZ'

"Merhaba değerli dostlarım. Zor günlerden geçtiğimizi biliyorsunuz. Bugünlerde aile bireylerim hep yanımda oldu. Küçüğünden büyüğüne kadar. Aile efradının kıymetini daha fazla anladım. Özellikle sevgili eşim Müjgan dağ gibi arkamda oldu. İnşallah ne zorluklar olsa da aşacağız. Yüksekten hızla aşağı gelmek biraz zorluyor ama kaderin önüne geçmek mümkün olamıyor. Yaşanması gerekiyormuş bugünlerin de Rabbimize Hamd olsun. Her zorluğun ardından kolaylıkları verecek olan da Yüce Mevlamızdır. İş yoğunluğu kalmadı ama yine de şükür vaziyetimize. Tüm siyasilerimizden bir ricam olacaktı. Rica etsem tartışmalarınıza ailemizi katmasanız. Biz asla kamuoyunda konuşmuyoruz. Çok sevinirim. Duruşumuz belli. Devletimizin kurum ve kurallarına tam bağlıyız. Zaten yeteri kadar eleştiriye maruz kaldık. Rica etsem bizi tartışmasanız. Başka mecralarda fazla yer bulamadığım için bazen buradan kanaatlerimi paylaşmak istiyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde