Mustafa Boydak'ın gökkuşağı rengindeki kravatı

Mustafa Boydak'ın gökkuşağı rengindeki kravatı

KAYSO Başkanı ve Boydak Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak'tan çok çarpıcı bir kravat...

Mustafa Boydak'ın gökkuşağı rengindeki kravatı
16px
24px
25.11.2014 14:25
ABONE OLgoogle
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding Başkan vekili Mustafa Boydak, makamında  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Basın Enformasyon il Müdürü Mehmet Uğurlu ve Doğan Havur'u ağırladı.

Toplantı sonrasında görüşmeyle ilgili fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Musafa Boydak'ın taktığı gökkuşağı rengindeki renga renk kravat dikkatlerden kaçmadı. Daha önce 600'den fazla kravatı olduğunu açıklayan Boydak, "Kravata çok meraklıyım. 600 tane falan vardır. Sürekli yeniliyorum. Benimle yakın temasta olan insanlar, muhakkak kravat hediyesi almıştır" demişti.

İŞTE O FOTOĞRAF



BOYDAK'DAN ANA CANDIR



Mustafa Boydak dün de annesinin fotoğrafını paylaştı. Boydak, "Öğretmen deyince akla bizi cocuklugumuzun ilk yıllarında hayata tutunduran anne ve babaları anmadan olmaz.Ana candır." diye yazdı. Boydak'ın üzerindeki çiçekli gömlekte dikkatlerden kaçmadı.

SOMUT GÖSTERGELER MEMNUN EDİYOR

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, ekonomik gelişmelerin olumsuz olmadığını belirterek, "Hatta bazı konularda yaşanan iyileşmeler bizi memnun ediyor. Cari açıkta geçen yıla göre 10 milyar dolara yakın bir iyileşme olması, bunun yanı sıra Türkiye'ye duyulan güvenin ve yatırım iştahının artması yaşanan iyileşmelerin somut birer göstergesidir" dedi.

KAYSO Kasım ayı olağan meclis toplantısında konuşan Boydak, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, öğretmenlere sözde değil özde sahip çıkılması ve özlük haklarında yapılan iyileştirmelerin devamının gelmesi gerektiğini söyledi.

Ekonomik ve siyasi gündemin çok yoğun seyrettiğini, içeride ve dışarıda birçok gelişmeler yaşandığını ifade eden Boydak, özellikle yıllardır süregelen problemlerin çözümü yönünde çok somut adımların atıldığı bir dönemi yaşadıklarını belirtti.

Bu gelişmelerin gelecek adına kendilerini umutlandırdığını vurgulayan Boydak, "Ekonomik gelişmeler olumsuz değil. Hatta bazı konularda yaşanan iyileşmeler bizi memnun ediyor. Cari açıkta geçen yıla göre 10 milyar dolara yakın bir iyileşme olması, bunun yanı sıra Türkiye'ye duyulan güvenin ve yatırım iştahının artması yaşanan iyileşmelerin somut birer göstergesidir" diye konuştu. 

Birkaç gün önce İspanya'nın en büyük bankalarından birisinin Türkiye'nin en büyük ikinci bankası olan Garanti Bankası'nın hisselerinin çoğunluğunu aldığını ve bu sayede 2,5 milyar dolar civarında yabancı sermayenin Türkiye'ye geleceğini kaydeden Boydak, şöyle devam etti:

"Bu ölçüde sermaye girişi tabi ki ümit verici. Ülkemize doğrudan yabancı sermaye yatırımı gelmeye devam ettiği sürece Türkiye en ufak bir problem bile yaşamaz. Ülker Grubu Türkiye dışında müthiş bir başarıya imza attı. Dünya çapında bir şirketi 3,3 milyar dolara satın alarak 4 milyar civarında bir tüketiciye kavuştu. Bizim de ortaklık yaptığımız Yıldız Holding'in bu başarısı bir işadamı ve meslek örgütü lideri olarak beni çok gururlandırdı ve duygulandırdı. İnşallah ülkemizde bunun gibi örnekler daha da çoğalarak devam eder." 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde