Murat Ülker referandum kararını açıkladı

Murat Ülker referandum kararını açıkladı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan’da yapılacak referandum için ‘evet’ oyu vereceğini belli eden bir mesaj paylaştı.

Murat Ülker referandum kararını açıkladı
16px
24px
12.04.2017 04:21
ABONE OLgoogle

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan'da yapılacak referandum için Twitter hesabından mesaj paylaştı. Ülker mesajında, "1974'ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" diye yazdı.

Murat Ülker, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar‏'ın, Ülker grubunun ürettiği 'Evet yağ' kutusu ile 'Ben EVET diyorum. Murat Ülker naber?' notuna alıntılayarak cevap verdi.

İşadamı mesajında, "1974'ten bu yana aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" ifadelerini kullandı. Ülker, kendisine "Yazık, durum bu kadar kötü demek" yazan bir kullanıcıya da "Yok be yahu" diyerek cevap verdi.

">11 Nisan 2017

 

">11 Nisan 2017

Ülker, kendisine “Yazık, durum bu kadar kötü demek” yazan bir kullanıcıya da “Yok be yau” diyerek cevap verdi.

1 Nisan tartışması

Murat Ülker, 1 Nisan’da Ülker firmasının hazırladığı bir reklam filmi ile gündeme gelmişti. Sosyal medyada tartışma yaratan reklam, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilişkilendirilmişti.

Tartışma yaratan reklam üzerine Murat Ülker ve Ülker firmasından açıklamalar gelmiş, reklamı hazırladığı belirtilen kişilerin açığa alındığı ifade edilmişti. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde