Murat Özyeğin'den itiraf: Hesap makinamı unuttum diye....

Murat Özyeğin'den itiraf: Hesap makinamı unuttum diye....

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özyeğin, zırhlı araçta parada taşımış, veznedarlıkta yapmış...

Murat Özyeğin'den itiraf: Hesap makinamı unuttum diye....
16px
24px
19.02.2015 13:33
ABONE OLgoogle
Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özyeğin, Capital Dergisi tarafından düzenlenen Genç CEO CLub toplantısında konuştu.

Genç CEO'lara deneyimlerini aktaran Özyeğin, aile yanında işe başlamadan önce mutlaka farklı bir iş yerinde çalışmalarını önerdi. Özyeğin, "BEAR STERANS'ta staj yapıyordum. Birgün yöneticim hesap makinamı evde unuttum çok kızdı. Bir görüşmeye gidecektik. Beni görüşmeye almadı. Ama sonra iyi işiler yapınca çok bonus verdi" dedi. 

Fiba Holding'de çalışmaya başladığı zaman veznede çalışamaya başladığını söyleyen Özyeğin, "Zırhlı araçla para da taşıdım veznede de çalıştım. O zaman Sinan bey genel müdürdü. Bizim pirimlerimizi genel müdür belirliyordu. Patron oğlusun ama pirimler müdüre bağlı" diye konuştu.

Finans haricinde limancılık ve rüzgar enerjisinde fırsatlar gördüğünü söyleyen Özyeğin, "Babam daha çok finans işlerine bakıyor. Finans harici işlere ben bakıyorum. Babam zaman zaman hata yapmama izin veriyor. Babam daha Kumport'a resim çektirmekten başka hiç gelmedi. Hastane işini de benim isteğimle girdik." dedi.
Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde