Murat Özyeğin'den Rusya'daki satış haberlerine açıklama

Murat Özyeğin'den Rusya'daki satış haberlerine açıklama

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Rusya'da bankalarının satılacağı yönünde çıkan haberlere cevap verdi

Murat Özyeğin'den Rusya'daki satış haberlerine açıklama
16px
24px
11.02.2016 15:27
ABONE OLgoogle
Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, "Rusya ile iyi ilişkilerimiz var, Credit Europe'un satışı ile ilgili bir süreç içinde değiliz " dedi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Rusya'da bankacılık alanında faaliyet gösteren Credit Europe'un satışı ile ilgili bir süreç içinde olmadıklarını söyledi.

Basında Fiba'nın Credit Europe'u satacağı yönünde haberler yer almış; Reuters'a bilgi veren kaynaklar da, Fiba Group'un sahibi olduğu Rusya'nın orta ölçekli bankası Credit Europe Bank'ta satışa hazırlanıldığını söylemişti.

TÜSİAD'ın olağan genel kurul toplantısı sırasında gazetecilerin Credit Europe'ta herhangi bir satış süreci olup olmadığı sorusu üzerine Özyeğin, "Rusya ile ilgili en ufak bir sorunumuz yok. Bize bir baskı yok. Bir satış sürecimiz yok... Ama bize her zaman ilgi olabilir. Her türlü teklif bize geliyor olabilir. Biz de teklif edebiliriz" dedi.

Özyeğin, basında yer aldığının aksine Credit Europe'un satışı konusunda Morgan Stanley'e de yetki vermediklerini söyledi.

Murat Özyeğin, TÜSİAD'da Memduh Boydak'la bol bol sohbet etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde