Mücevher tutkunları için özel vitrin

Mücevher tutkunları için özel vitrin

Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, müşterileriyle daha kolay iletişime geçmesini sağlayacağı yeni vitrin tasarımını tanıttı.

Mücevher tutkunları için özel vitrin
16px
24px
16.05.2016 12:34
ABONE OLgoogle
Hem kategori hem de koleksiyon bazında ele alınan yeni vitrin uygulamasının, ilkini Marmara Forum AVM’deki mağazasında hayata geçirdi. 

Türkiye mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, Marmara Forum AVM’deki mağazasını yeniledi. Altınbaş mağazası yenilenen konseptiyle şıklığı ve kaliteyi mücevherat tutkunları ile buluşturmayı sürdürüyor.

Mücevheri hem kategori hem de koleksiyon bazında ele alan Altınbaş, vitrin sergilemelerinde kullandığı renk tonları ve kategori sınıflandırmaları ile mücevher tutkunlarına duygusal bağ kurarak bütünlüğü ele alıyor. 

Mücevher tutkunları ile daha kolay iletişim sağlayacak olan vitrin tasarımlarını ilk olarak Marmara Forum AVM’deki mağazasında hayata geçirdi.

Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara göre düzenleyen Altınbaş,  mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştıracak.

Mağazalarının tamamında aynı vitrin tasarımlarına yer verecek olan Altınbaş, mücevher tutkunlarına alışılmışın dışında alışveriş deneyimi ve memnuniyeti sağlayacak.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde