Milyarder Suud Prens nerede arazi bakıyor?

Milyarder Suud Prens nerede arazi bakıyor?

Dünyanın en zenginleri listesinde 34’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor

Milyarder Suud Prens nerede arazi bakıyor?
16px
24px
30.07.2015 12:17
ABONE OLgoogle
Dünyanın en zenginleri listesinde 34’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, ailesi ve şirket müdürlerinden oluşan 35 kişiyle geldiği Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki tatilinin üçüncü gününde, kente gelen ünlülerin uğrak yerlerinden Aquarium Kitchen Cafe’nin bir bölümünü kapattı.

MARMARİS'TE ARAZİ BAKIYOR

Moda kanalı Fashion TV’yi izleyen, sıcak havada serin tutacak karpuz gibi mevsimsel yiyecekler tüketen ve internette kendisiyle ilgili çıkan haberleri de kontrol eden Prens Talal’ın kenti sevdiği, yatırım için mekan ve arazi baktırdığı öğrenildi.

Marmaris’te ailesi ve şirket müdürlerinden oluşan 35 kişi ile tatil yapan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, dün saat 23.00’te Yat Limanı’na geldi. Gündüz danışmanlarına rezervasyon yaptırdığı ve kendi isteğine göre mekanın bir bölümünün mobilyalarla konseptin değiştirildiği Aquarium Kitchen Cafe’de beraberindekilerle birlikte ilk olarak közde demlenmiş çay içti.

Daha sonra alkolsüz meşrubatlarla birlikte kuruyemiş, karpuz, kavun ve mevsimsel meyvelerden oluşan tabak masaya getirildi. Prens Talal, kendisi için özel olarak konulan 120 ekran televizyonda moda kanalı Fashion TV’yi de seyretti. Mekanın internet bağlantı şifresini garsonlardan alarak cep telefonuyla bir süre çeşitli internet sayfalarında gezinti yapan Prens Talal, basında hakkında çıkan haberlere göz gezdirdi. Ara sıra oturduğu yerden kalkarak diğer müşterilerle sohbet eden Prens Tatal, ilçede aylık yayın yapan Şamata Magazin Dergisi sahibi Seycan Akman ile hatıra fotoğraf da çektirdi.

5 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Ailesini, Aquarium Kitchen Cafe’de bırakan Prens Talal, şirket müdürleriyle birlikte saat 01.00’de Yat Limanı’ndan başlayarak Atatürk Caddesi sahil yürüyüş yolundan Uzunyalı Mevkii’ne kadar insanların arasına karışarak 5 kilometre yürüdü. Şirket müdürleriyle konuştuğu görülen Prens Talal, kendisini tanıyan Arap kökenli yabancı turistlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Prens ve beraberindekiler, saat 02.30’da ilçe merkezinden ayrıldı.

ABD SAATİNE GÖRE YAŞIYOR

ABD saat dilimine göre günlük yaşamını sürdürdüğü öğrenilen Suudi Arabistanlı iş adamı Prens El Velid Bin Talal’ın, bir önceki gün Hisarönü Körfezi açıklarına demirli mega yatında, sabah 06.00’ya kadar şirket müdürleriyle spor yaptığı ve saat 15.00’te kalkarak Marmaris’in cennet koylarında denize girdiği de öğrenildi.

ARAZİ BAKIYOR

Aquarium Kitchen Cafe işletmecisi İnan Özyıldırım, "Danışmanları bizlere gelerek Prens Talal’ın rezervasyon yaptırmak isteğini iletti. Mekanın bir bölümüne, kendi isteğine göre yeniden mobilyalar getirilerek konsept değişikliği yapıldı. Mevsimsel meyve, alkolsüz meşrubat ve kuruyemiş istekleri oldu. Kendisiyle tanıştırıldığımda Marmaris İlçesi’nin çok sevdiğini ve özelikle Yat Limanı’na hayran kaldığını söyledi. Ayrıca Marmaris’te yatırım yapmak istediğini arazi ve mekan baktığını söyledi. Ödediği hesap konusunda basın mensuplarına bilgi vermememi bizzat istedi. Ailesinin yanı sıra çoğunluğu şirket müdürlerinden oluşan 35 kişiyle mekanımızda eğlendi, memnun ayrıldı. Mekanımıza gelen ünlülerin fotoğrafını çekerek menü kapağımıza koyuyoruz. Kendisi bizleri kırmayarak fotoğraf çektirerek menü kapağımızda diğer dünyaca ünlü kişilerle birlikte yerini aldı" dedi.

Kentte 4 gün daha tatil yapacak olan Prens Talal’ın, anlaşma yapılan bir seyahat acentesi aracılığıyla çeşitli kuyumcu, derici ve giyim eşyaları satan firmalara gizlice giderek ailesiyle şirket müdürleri için alışveriş yaptığı öğrenildi.

5 BİN DOLAR BAHŞİŞ BIRAKTI

Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid Bin Talal'in 20 kişilik ailesi ile bir süre kafeteryada oturarak su ve alkolsüz meşrubatları içen Velid'in, gelen hesaba 5 bin dolar bıraktığı iddia edilmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde