Milli kaleci gözaltında

Milli kaleci gözaltında

Eski milli kaleci Ömer Çatkıç FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı.

Milli kaleci gözaltında
16px
24px
22.08.2017 10:45
ABONE OLgoogle

Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı. Bir itirafçı ifadesi yönünde hakkında soruşturma başlatılan Çatkıç’ın “ByLock” kullanıcısı olduğu belirlendi. Çatkıç en son beIN Sports'da yorumculuk yapıyordu.

Ünlü futbolcu Bekir İrtegün itirafçı oldu!

Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü'nün talimatı üzerine sabah saatlerinde adresinde gözaltı işlemi yapılan 43 yaşındaki Çatkıç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Ünlü kalecinin evinde arama yapıldı. BeIN Sports'da yorumculuk yapan Ömer Çatkıç'ın Bursaspor ile ilgisi olmamasına rağmen kulübün 2010 yılındaki şampiyonluk kutlama anında fotoğraf karesine girmesi dikkat çekmişti.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'a Bylock gözaltısı

ÖMER ÇATKIÇ KİMDİR

Futbola Eskişehirspor'un altyapısında başlayan Ömer Çatkıç, 1992-1993 sezonunda as takıma geçerek profesyonel kariyerine başladı.

6 sezon Eskişehirspor'da oynadıktan sonra1997-1998 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'a transfer olarak Süper Lig'de forma giymeye başladı. Ondan sonra Bursaspor ve Gençlerbirliği takımlarında da oynadı.

Türkiye Millî Futbol Takımı'nın dünya üçüncüsü olduğu 2002 Dünya Kupası'nın kadrosunda yer aldı. Millî takım sonrası Gaziantepspor'da oynamaya devam etti.

2008 yazında Antalyaspor ile sözleşme imzalamıştır. 2012 yılına kadar Antalyaspor takımında forma giyen Çatkıç, Antalyaspor'un kötü gidişatı ve takımın Hakan Arıkan'ı transfer etmesinin üzerine kadro dışı bırakılmıştı. Ömer Çatkıç 15 Ağustos 2012 tarihinde futbolu bıraktığını açıklamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde