Mikonos'un çılgın Türkler'i: Giriş 5 bin hesap 40 Bin Euro

Mikonos'un çılgın Türkler'i: Giriş 5 bin hesap 40 Bin Euro

Hakan Sabancı, Serdar Bilgili, Ünal Aysal ve Emir Sarıgül'ün çılgın ve pahalı eğlencelerine tanıklık etti. İşte Türkiye'de olup bitenlerden uzakta yaşananlar...

Mikonos'un çılgın Türkler'i: Giriş 5 bin hesap 40 Bin Euro
16px
24px
05.08.2015 08:32
ABONE OLgoogle
GÜNAYDIN, iki Yunan adası Mikonos ve Santorini gecelerinin nabzını tuttu. Hakan Sabancı, Serdar Bilgili, Ünal Aysal ve Emir Sarıgül'ün çılgın ve pahalı eğlencelerine tanıklık etti. İşte Türkiye'de olup bitenlerden uzakta yaşananlar...

Dünyanın her yerinden turist ağırlayan Yunan adaları Mikonos ve Santorini'yi ve en popüler mekanlarını, geçtiğimiz hafta sonu GÜNAYDIN için gezdik... Türkler'in de en çok gittiği tatil yerlerinden biri haline gelen Mikonos'un en gözde mekanları arasında yer alan Nammos, Scorpios, Interni ve Moni'yi Türkler'in tıka basa doldurduğu görülüyor.

Yunanistan'ın en ünlü şarkıcılarından biri olan Antonis Remos'un geçtiğimiz cuma günü Nammos'taki konserinde, ön masalardaki Türk hakimiyeti dikkat çekiciydi. Remos'u dinleyenler arasında; Serdar Bilgili, Ünal Aysal, Emir Sarıgül ve Hakan Sabancı da vardı.

Bu masalarda oturmanın bedeli 5 bin Euro'dan başlıyor, açtırdığınız şampanya sayısına bağlı olarak 30 bin, 40 bin Euro'ya kadar çıkıyor. Geçtiğimiz cumartesi Nammos'ta akşam üzeri yapılan happy hour partisinde yine Türkler yoğunluktaydı. 20 masalık mekanın yarısında Türkler vardı. Sakin başlayan partide, eğlence tanesi 100 Euro'dan açılan şampanyayla yıkanma seremonisiyle doruğa çıktı. 

Nammos'ta Remos dinlemenin faturası ağır

GİRİŞ 5 BİN HESAP 40 BİN EURO

Mikonos'un pahalı eğlence mekanı Nammos'ta cuma gecesi Yunanistan'ın ünlü sanatçısı Antonis Remos sahneye çıktı. Ön masaların 5 bin Euro'dan rezerve edildiği mekanda Türkler ağırlıktaydı. En ön masalarda, işadamları Serdar Bilgili, Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal ile Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Sarıgül vardı. Ön masalar ortalama 30-40 bin Euro hesap ödedi.



Hakan Sabancı coştu

40 ŞİŞE ŞAMPANYA PATLATTILAR, TANESİ 100 EURO 

Hacı Sabancı'nın kardeşi Hakan Sabancı, arkadaşlarıyla Mikonos'un gözde mekanı Nammos'taydı. Osman Poroy'un doğum günü kutlamasında içki su gibi aktı. Çılgınca dans edip eğlenen grup, gecede 40'a yakın şampanya patlattı. Ekip, tanesi 100 Euro olan şampanyalar için 12 bin 160 lira ödedi.

ŞİŞLİ CEFADA SARIGÜL SEFADA

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal da geçtiğimiz hafta sonu Mikonos'taydı. Geçtiğimiz günlerde spor spikeri Birsu Eren ile kaçamak yaparken görüntülenen ünlü işadamının, eşi tarafından affedildiği görüldü. Fani Aysal, eşiyle aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi.

Nammos adlı mekanda Antonis Remos'u dinleyen Aysal çiftine; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü babası Mustafa Sarıgül'le tehdit ettikleri ortaya çıkan başkan yardımcısı Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Sarıgül de eşlik etti. Yaşanan skandal sonrası istifa eden Sarıgül'ün keyifli hali dikkat çekti. Fani Aysal ve Fatoş Sarıgül teknelerinden botla karaya gelirken görüntülendi. 

PİTT-JOLİE ÇİFTİNİN EVİ KONUŞULUYOR

Bir diğer Yunan adası Santorini'de, Mikonos gibi çok popüler mekan yok. Daha çok genç nüfusun eğlendiği Santorini'de gündüz denize girebileceğiniz birkaç plaj, akşam ise nerede yemek yiyeceğinize bir türlü karar veremeyeceğiniz onlarca mekan var. Mimari yapısıyla herkesi kendisine hayran bırakan Santorini'de Brad Pitt ve Anjelina Jolie'nin evi çok konuşuluyor. Adaya giden herkes, çiftin evlerinin bir fotoğrafını çekmeden dönmüyor. Gece kulüplerinde ise çok uygun fiyatlara, sabahlara kadar birçok milletten insanla eğlenebilirsiniz. Fakat her iki adanın da en büyük handikapı; çok az taksinin olması. 

Yüksel Yavuz/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde