Migros'ta sürpriz görev değişimi: Başkanlığa kim geldi?

Migros'ta sürpriz görev değişimi: Başkanlığa kim geldi?

Migros tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket tarafından alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na..

Migros'ta sürpriz görev değişimi: Başkanlığa kim geldi?
16px
24px
28.04.2015 08:22
ABONE OLgoogle
Migros Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Fevzi Bülent Özaydınlı getirildi.

Migros tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket tarafından alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fevzi Bülent Özaydınlı'nın, Başkan Yardımcılığı'na ise Nikolaos Stathopoulos'un seçilmelerine karar verildiği belirtildi.

BÜLENT ÖZAYDINLI KOÇ GRUBU'NDA ÖNEMLİ İŞLER YAPMIŞTI

Bülent Özaydınlı, Koç Topluluğu'na 1987'de katıldı. 1972'de iş hayatına başladığı Oyak'ta 1987'ye kadar değişik üst yöneticilik görevlerinde bulundu. Maret Genel Müdür Yardımcılığı sonrası 10 yıl süreyle Migros Genel Müdürlüğü görevini sürdüren ve 2000 yılında Koç Fiat (Tofaş) Grubu Başkanlığı'na atanan Özaydınlı, 2001'de bu görevinin yanında İcra Kurulu Başkanıvekilliği'ne atandı.

2002'den 2007'ye kadar Koç Holding İcra Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Özaydınlı, Koç Holding, Arçelik, Tofaş, Ford Otosan, Koç Finansal Hizmetler, Migros, Tüpraş ve Türk Traktör şirketleri ile Vehbi Koç Vakfı yönetim kurullarında görev yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde