Metro Turizm'in sahibi otobüste mastürbasyonu paralele bağladı

Metro Turizm'in sahibi otobüste mastürbasyonu paralele bağladı

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde, otobüsün muavini, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, olayla ilgili..

Metro Turizm'in sahibi otobüste mastürbasyonu paralele bağladı
16px
24px
26.05.2016 07:35
ABONE OLgoogle
Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde, otobüsün muavini, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, olayla ilgili açıklama yaparak otobüsteki mastürbasyonu 'paralele' bağladı.

Metro Turizm otobüsünde akılalmaz taciz!

Metro Turizm otobüsünde akıllara durgunluk veren bir cinsel saldırı olayı yaşandı. Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını öne sürdü.

Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.'den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp'a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

METRO TURİZM OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olayla ilgili olarak Metro Turizm'den bir açıklama geldi. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ciğdem Öztürk, olayı doğrulayarak, "Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil" açıklamasını yaptı.

Metro Turizm muavini yolcunun üstüne mastürbasyon yaptı, serbest bırakıldı 

METRO TURİZM'İN SAHİBİ 'PARALELE' BAĞLADI

Metro Turizm'in sahibi olana işadamı Galip Öztürk, otobüsteki cinsel saldırıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Olayı paralel'e bağlayan Öztürk "Paralelci  pislikler vatan haini oldugunuzu biliyoruz hizmetin selameti içinmi metro ile ugraşıyorsunuz vallahi sizden herşey beklenir" dedi.

[Haber görseli]

Metro Turizm otobüsünde akılalmaz taciz!



Olay yeri inceleme ekipleri, bu koltuk üzerinde delil toplamıştı
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde