Metro Turizm'de iğrenç taciz olayında flaş gelişme

Metro Turizm'de iğrenç taciz olayında flaş gelişme

Üniversite öğrencisi C.D.'ye yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelen Gökhan G.'nin dün akşam saatlerinde tutuklandığı öğrenildi.

Metro Turizm'de iğrenç taciz olayında flaş gelişme
16px
24px
28.05.2016 07:59
ABONE OLgoogle
Üniversite öğrencisi C.D.'ye yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelen Gökhan G.'nin dün akşam saatlerinde tutuklandığı öğrenildi. Olay günü gözaltına alınan G. ifadesinin alınması sonrası serbest bırakılmıştı.

Metro Turizm'in Muğla-İstanbul seferini yapan otobüsünde iki gün önce yaşanan olay gündemi sarstı. Otobüste bulunan C.D., uyuduğu sırada mastürbasyon yapan muavin Gökhan G., olay günü ilk olarak jandarma tarafından gözaltına alındı.

'ŞEYTANA UYDUM YAPTIM' DEMİŞTİ

Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinde suçlamaları reddeden G., şirket yetkililerine ise "Şeytana uydum yaptım" sözleri ile suçunu itiraf etmişti. Gökhan G., Gebze Adliyesi'nde ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.

Ancak dün akşam saatlerinde Gökhan G. için alınan gözaltı kararı işleme konuldu. G. çıkarıldığı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Hakkında tutuklama kararı verilen Gökhan G.'nin İzmit'te bulunan Kandıra Cezaevi'ne götürüldüğü tahmin ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'de milyonlarca kişi, son 3 gündür otobüste yaşanan dehşet verici olayı konuşuyor. Muğla'da okuyan C.D.'nin İstanbul'da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere bindiği otobüste yaşadıkları şoke etti. Otobüsün feribotta olduğu sırada C.D. de koltuğunda uyuyordu. C.D.'nin ifadesine göre, olay sabaha doğru saat 05:40 sıralarında yaşandı.

C.D., ifadesinde, uyuduğu esnada yanı başında oluşan sesler nedeni ile uyandı. C.D. uyandığı gibi Gökhan G.'nin hemen yakınında mastürbasyon yaptığını gördü. Genç kadının çığlık atması ile ortalık karıştı. O sırada G.'nin sıvıları C.D.'nin üzerine ve koltuğuna geldi. Olay hemen jandarmaya bildirildi. Feribotun Eskihisar İskelesi'ne yanaşması ile Gökhan G. gözaltına alındı.

Olay ile ilgili Metro Turizm'den de, hem C.D.'den, hem kamuoyundan özür dilendi.

METRO DA DAVACI OLDU

Bu arada, Gökhan G.'nin soruşturmaya konu suçu nedeni ile Metro Turizm A.Ş'nin de Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu anlaşıldı. Şirket adına savcılığa yapılan başvuruda Gökhan G.'den şikâyetçi olundu, hakkında dava açılması istendi.
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde