Meteoroloji uyardı: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji uyardı: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji özellikle yurdun kuzey kesimlerinde öğleden sonra yoğun yağış görüleceğini duyurdu

Meteoroloji uyardı: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor
16px
24px
28.06.2016 13:29
ABONE OLgoogle
Meteoroloji özellikle yurdun kuzey kesimlerinde öğleden sonra yoğun yağış görüleceğini duyurdu. İstanbul'da ise saat 15.00'de şiddetli yağmur bekleniyor.

Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Konya, Aksaray, Çorum ve Amasya çevreleri ile İzmir'in iç ve kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İstanbul'da saat 15.00'de başlaması beklenen kuvvetli yağışın, akşam saatlerinde sakinleşmesi; yarın erken saatlerde yeniden etkili olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışlar, bugün öğle saatlerinden itibaren Trakya'da (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul Avrupa Yakası'nın batısı) ve Erzurum'un kuzey ilçeleri ile Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu yağışları vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulunuluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde