Mensa Mensucat tarih oluyor!

Mensa Mensucat tarih oluyor!

7 yıl sonra ilk kez kar eden Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin unvanı değişiyor.

Mensa Mensucat tarih oluyor!
16px
24px
03.05.2010 15:16
ABONE OLgoogle

Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin unvanının, Mensa Sınai Ticari Mali Yatırımlar A.Ş. olarak değiştirilmesinin planlandığı bildirildi. 

     Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatama Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, bugün toplanan şirket Yönetim Kurulu'nun, 18 Mart 2010 tarihli Yönetim Kurulu kararına istinaden esas sözleşmenin ''Şirketin Unvanı'' ve ''Maksat ve Faaliyet Konusu'' hakkındaki maddelerinin tadiline ve tadil tasarılarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun oluru ile toplanacak ilk Genel Kurul'da görüşülmesine karar verdiği belirtildi. 

     Açıklamada, ''Buna göre şirket unvanımızın daha önce duyurulduğu şekilde 'Mensa Sınai Ticari Mali Yatırımlar AŞ' olarak değiştirilmesi ve şirket faaliyet alanının çimento, inşaat ve madencilik sektörlerinde de faaliyet gösterebilecek biçimde genişletilmesi planlanmaktadır'' denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde