Medyatik ve sosyetik aşk! Bu fotoğraf ele verdi...

Medyatik ve sosyetik aşk! Bu fotoğraf ele verdi...

Ünlü gazeteci Ahmet Hakan ile sosyetik güzel Elif Dürüst’ün aşk yaşadığı iddiaları bir süre önce kulağıma gelmişti.

Medyatik ve sosyetik aşk! Bu fotoğraf ele verdi...
16px
24px
27.01.2017 04:55
ABONE OLgoogle

Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre 3.5 aydır birlikte olan sevgililer, dışarıya çıktıklarında görüntülenmemek için arkadaş grubuyla gezmeyi tercih edip, baş başa Dürüst'ün Kanlıca'daki muhteşem villasında buluşuyor.

Mehmet Germiyanlıgil'den boşandıktan sonra uzun süre yapımcı Raci Şaşmaz ile aşk yaşayan ve sonrasında işadamı Şeri Şahnavaz ile birlikte olduğu konuşulan Dürüst, mutluluğu gazeteci Ahmet Hakan'da buldu.

Ahmet Hakan'dan aşk bombası! Ünlü sosyetik güzelle birlikte

Bodrum'da arkadaş ortamında tanışan ikili, İstanbul'a döndükten sonra daha sık görüşmeye başlamış ve ilişkileri aşka dönüşmüş.

FOTOĞRAF ELE VERDİ

Sevgililer şu sıralar Elif Dürüst'ün Kanlıca'daki muhteşem villasında bir araya geliyor. Hatta Ahmet Hakan çalışmalarını bazen Elif Dürüst ün evinden yürütüyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Elif Dürüst villasını İnstyle dergisine açmış ve objektife poz vermişti.

 

Hakan'ın sosyal medya hesabından ‘Çalışıyoruz' notuyla paylaştığı fotoğraflarda Dürüst'ün evinde olduğu görülüyor. Aynı fotoğrafa Dürüst'ün ‘Hoş geldin' yorumu yazdığı görülüyor.

BOŞ VERİN BÖYLE İŞLERİ

Hareketli aşk hayatıyla magazin sayfalarında boy gösteren Ahmet Hakan'ı konuyla ilgili bilgi almak için aradım. Hakan, “Bu önemli bir haber değil. Boş verin böyle işleri” diyerek konuyla ilgili başka yorum yapmadı. Ünal Demirkaya/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde