Marsh Türkiye’nin yeni CEO’su kim oldu?

Marsh Türkiye’nin yeni CEO’su kim oldu?

Dünyanın önde gelen sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh’ın Türkiye ofisinde lider değişimi gerçekleşti.

Marsh Türkiye’nin yeni CEO’su kim oldu?
16px
24px
26.01.2015 12:38
ABONE OLgoogle
Global sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh’ın 1998 yılından bugüne her yıl başarı grafiğini artırarak sürdüren Türkiye CEO’su Mert Yücesan, Marsh Türkiye Yönetim Kurulu’nda görevine devam ederek 23 Ocak 2015 tarihi itibarıyla CEO’luk görevini yıllardır birlikte çalıştığı iş arkadaşı, Marsh Türkiye’nin Risk Yönetimi ve Dijital İş Lideri Hakan Kayganacı’ya devretti.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalışma hayatına Güney Afrika’da başlayan Hakan Kayganacı 1996 yılında Marsh Güney Afrika’da madencilik müşterilerinin Risk Denetim Danışmanlığı görevini üstlendi. 2000 yılında Türkiye ofisine transfer olarak Risk Danışmanlığı bölümünü kuran Hakan Kayganacı, Kurumsal Müşterilerin Risk Yönetimi analizi ve çözüm ihtiyaçlarına yönelik servisler; sabit kıymet ve sorumluluk riskleri, iş sürekliliği planlamaları ve kurumsal risk yönetiminden sorumlu olarak görev yaptı.

Kayganacı 2007 yılından itibaren Marsh Risk Danışmanlığı Türkiye ve Bölge Yöneticiliği (Türkiye, Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu) pozisyonunda, 2010 yılından bu yana da Marsh’ın Kurumsal Endüstriyel Müşteriler için Risk Yönetimi ve Sigorta çözümleri sunan bölümünde liderlik görevini sürdürmekteydi. 2014 yılında ise tüm bu görevlerine ek olarak Bireysel Sigortalar ve Dijital yönetimini de üstlendi.

Marsh Türkiye’nin yeni CEO’su Hakan Kayganacı, “Yıllarca birlikte görev yaptığım Sayın Mert Yücesan’dan sektör lideri bir kurumun yönetimini devraldım. Marsh olarak 2015 yılı itibarıyla her zaman olduğu gibi Türkiye’de ve dünyada iki temel çalışma alanımız olan sigorta brokerliği ve de risk danışmanlığında yenilikçi, yapıcı ve sektörü ileri taşıyan tavrımızı muhafaza ederken global bilgisi ve yerel tecrübesini harmanlayan 300’ü aşkın çalışma arkadaşımla en doğru çözümlerle en iyi hizmeti vermek için yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde