Mansimov, Azerilere denizaltı bağışladı

Mansimov, Azerilere denizaltı bağışladı

Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, sahibi olduğu DeepFlight DF-302 Super Falcon 2 model mini denizaltısını Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’na bağışladı.

Mansimov, Azerilere denizaltı bağışladı
16px
24px
11.01.2017 04:40
ABONE OLgoogle

Dünyanın en büyük deniz ticaret filolarından birine sahip Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Azerbaycan kökenli Türk işadamı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, Hazar Denizi’nde arama-tarama ve bilimsel faaliyetlerde kullanılması amacıyla Palmali Şirketler Grubu mülkiyetinde bulunan 6.3 metre boyunda, 2.7 metre genişliğinde ve 12 knot hıza sahip DeepFlight DF-302 Super Falcon 2 model mini denizaltıyı Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’na bağışladı.

Palmali Grup'ta ‘İki numara’ için zimmet suçlaması

Özellikle son dönemde Hazar Denizi’nde meydana gelen petrol platformu yangınları ve deniz kazalarında hayatını kaybeden personelin bulunamaması ve arama-tarama ve kurtarma faaliyetlerinde Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’nın daha etkin olması amacıyla Palmali’nin patronu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu’nun bu kararı aldığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde