Manken tanıktan ağır iddialar! Erkeklerden hoşlanıyormuş i..e

Manken tanıktan ağır iddialar! Erkeklerden hoşlanıyormuş i..e

Prof. Dr. Murat Öncel ile Şahnaz Çakıralp’in hakaret davasında dinlenen eski manken Zeyno Pelin Doğan: “Çakıralp kuaförde bana eşi için i.. dedi”

Manken tanıktan ağır iddialar! Erkeklerden hoşlanıyormuş i..e
16px
24px
06.02.2014 08:10
ABONE OLgoogle

Oyuncu Şahnaz Çakıralp’in, mahkemelik olduğu eski eşi Prof. Dr. Murat Öncel’e hakaret ve ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle sanık olduğu dava İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmada şikayetçi Prof. Dr. Öncel’in tanık olarak gösterdiği eski manken Zeyno Pelin Doğan ile sitenin güvenlik görevlisi ifade verdi.

Eski manken Doğan ifadesinde şikayetçi Murat Öncel’i babasının göz doktoru olması nedeniyle tanıdığını belirterek, “Şahnaz ile aynı güzellik salonuna gidiyorduk. 30 Aralık 2011 tarihinde orada karşılaştık. Bana evlendiğine pişman olduğunu, eşinin profesör olmadığını söyleyerek ‘erkeklerden hoşlanıyormuş i..e’ dedi” ifadelerini kullandı.

Sitenin güvenlik görevlisi ise Çakıralp’in eşini eve almadığını ve Öncel’in eşyalarını almak için kapıya gittiğinde kendisine küfür ettiğini kaydetti.

Duruşma karar için Nisan ayına ertelendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde