Mağazalardan sonra dernek başkanlığı da gitti!...

Mağazalardan sonra dernek başkanlığı da gitti!...

18 Mağazasını Fransızlara sattı. Açık kalan son mağazalarını da teker teker kapatıyor. Son olarak dernek başkanlığı da gitti...

Mağazalardan sonra dernek başkanlığı da gitti!...
16px
24px
01.08.2017 08:50
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin önde gelen kozmetik zincirlerinden olan ve kuruluşu 1979 yılına dayanan Tekin Acar, sıkıntılı günler yaşıyor. Tekin Acar 19 mağazasının kira sözleşmesinin Sephora’ya devretmişti. Acar mağazalardan sonra dernek başkanlığını da devrretti.

Mobilya, ev geliştirme, teknoloji, kişisel bakım, kozmetik, aksesuar, hobi, kırtasiye, sinema, eğlence gibi, gıda ve hazır giyim dışında kalan modern perakendecilerin temsilcisi Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Olağan Genel Kurulu 31 Ocak 2017 Salı günü, dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Acar sıkıntılı günler yaşarken Kategori Mağazacılığı Derneği'ne başkan seçilmişti. 

12 mağazasını kapatan iş adamı hangi derneğe başkan oldu?

Tekin Acar'ın başkanlığı sadece 6 ay sürdü. 27 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım seçildi.

Yenal Gökyıldırım, işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevinden ayrılan Tekin Acar’a katkılarından dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarının aynı hızla ve verimlilikle süreceğini, tüm konuların en üst düzeyde takibinin devam ettirileceğini belirtti.

Tekin Acar'ın 19 mağazası Fransız devine geçiyor

Tekin Acar, "İlk defa kiramı, aidatımı, maaşları ödemede zorlanıyorum. Başka işten kazandığım ne kadar varlığım varsa hepsini satıp bu işe koydum, sermaye artışı yaptım ama yetmiyor. Ben de George Soros değilim, benim için de buraya kadar" diye konuşmuştu.  Patronlardunyasi.com

Sektörün lideriydi! Mağazaları tek tek kapanıyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde