Madrid'de Fenerbahçe Ülker'i izlemek cep yakacak!

Madrid'de Fenerbahçe Ülker'i izlemek cep yakacak!

Fenerbahçe tarihinde ilk kez Final Four'a kaldı, taraftarlar valizlerini hazırladı. 15-17 Mayıs Madrid uçuşlarına talep patladı.

Madrid'de Fenerbahçe Ülker'i izlemek cep yakacak!
16px
24px
24.04.2015 05:49
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe tarihinde ilk kez Final Four'a kaldı, taraftarlar valizlerini hazırladı. 15-17 Mayıs Madrid uçuşlarına talep patladı. Kültür Bakanlığı da tanıtım atağına başladı

 Madride Türk akını Fenerbahçe Ülker, tarihi başarı elde ederek Turkish Airlines Euroleague'de 14 yıldan sonra Final Four'a kalan ilk Türk takımı oldu. 15-17 Mayıs tarihlerinde Madrid'de düzenlenecek Final Four, taraftarından oyuncusuna, sponsorundan tanıtımına Türkiye şölenine ev sahipliği yapacak.

Euroleague'de sadece salonda değil, dışarıda da Türk rüzgarı esecek. THY'nin sponsor olduğu organizasyonda, Kültür ve Turizm Bakanlığı da sponsor olduğu Fan Zone'da (taraftarların maç izlediği alan) Türkiye'yi tanıtacak. Türk markalarının yer alacağı Fan Zone'da Bakanlık, kendi sahasını kurup maç öncesi etkinlikler düzenleyecek. Türk yemeklerinden kültürüne Türkiye tanıtılıp turizm için önemli bir sinerji oluşturulacak.

MAÇ KEYFİ 7 BİN LİRA 

30 milyon euroluk bütçesiyle Avrupa'nın en güçlü takımlarından Fenerbahçe Ülker'i izlemek ise cep yakacak. Madrid'e gitmek isteyen bir taraftarın uçak bileti sınıfına göre bin 500 ila 3 bin 500 lira arasında değişiyor. 4 gün 3 gece konaklama ortalama 2 bin lira. 5 yıldızlı otel tercih edenler için ise 5 bin lirayı aşıyor. Maç biletleri bin 500 ila 24 bin 300 lira arasında değişiyor. Bunlara vize, yeme-içme gibi ihtiyaçlar da eklenince, Final Four'u izlemek 7 bin liradan başlayıp 50 bin liraya çıkabiliyor. 
Özlem Doğaner/Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde