LC Waikiki güven tazeliyor

LC Waikiki güven tazeliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca azoboyar madde ve fitalat içeren 33 bin çift ayakkabı tespit edilmesi üzerine LCWaikiki harekete geçti..

LC Waikiki güven tazeliyor
16px
24px
09.01.2015 12:02
ABONE OLgoogle
Zehirli ayakkabılar yakın zamanda ülkemizin gündemini bolca meşgul etti. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca azoboyar madde ve fitalat içeren 33 bin çift ayakkabı tespit edildi.

Türkiye zehirli ayakkabıların şokunu henüz atlatamamışken, bu defa da zehirli tişört tartışmaları başladı. Antalya’da tişört ithal eden bir firmanın ürünlerinde, kansere neden olduğu belirtilen ‘aromatik amin’ maddesi tespit edildi.

Tüm bu haberlerin ardından gözler özellikle fiyatta rekabet gücü yüksek markalara çevrildi. Tüketicinin bu konudaki hassasiyetini dikkate alan LCWaikiki, ürünlerin güvenirliğiyle ilgili bir reklam yayınlamaya başladı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan reklamlarda markanın ürünlerinin ‘güvenilirliği’ anlatılıyor. Reklamda üretilen ve ithal edilen her ürünün ekoloji laboratuvarında test ettirildiği, her gün binlerce test yapıldığı bilgisi veriliyor. Marka bu konuda web sitesinde de ayrıntılı bilgilere yer veriyor.

Tüm üretim ve ithalat süreçleri anlatılan sitede “LC Waikiki, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen giysilerin ve aksesuarların (ayakkabı, çanta vb.) ürettirilmesini ve ekolojik ürünlerin tüketicilere sunulmasını öncelikli hedef olarak belirlemiştir” ifadesi yer alıyor. Bu reklamlar hazır giyim ve ayakkabıda ‘sağlıklı-sağlıksız’ tartışmasının bir süre daha devam edeceğini gösteriyor. 
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde