Kuzu derisinden yapılan kondom kullandık

Kuzu derisinden yapılan kondom kullandık

Aktör Charlie Sheen'in HIV pozitif olduğunu canlı yayında itiraf etmesinden sonra gözler eski sevgililerine çevrildi.

Kuzu derisinden yapılan kondom kullandık
16px
24px
19.11.2015 09:45
ABONE OLgoogle
Aktör Charlie Sheen'in HIV pozitif olduğunu canlı yayında itiraf etmesinden sonra gözler eski sevgililerine çevrildi. Sheen'in 2011 yılında yedi ay birlikte olduğu ve aynı evi paylaştığı Bree Olson da akıllara gelen ilk isimlerdendi. Olson, aktörün kendisine HIV pozitif olduğunu hiç söylemediğini bu gerçeği herkesle birlikte öğrendiğini açıkladı. 
 
Charlie Sheen ile yedi ay birlikte olan eski porno yıldızı Bree Olson "Charlie bana hiçbir şey söylemedi" dedi. Olson sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben onun kız arkadaşıydım. Onunla birlikte yaşadım. Biz birlikteydik. Neredeyse her gün seks yapıyorduk. Bu sırada da kuzu derisinden yapılan kondomları kullanıyorduk" diye konuştu.
 
Olson'ın bu sözleri başka bir tartışmanın da başlangıcı oldu. Çünkü kuzu derisinden yapılan bu kondomlar sadece hamileliği engelliyor, seks partnerlerinin birbirlerinden HIV ya da başka bir virüs kapmasını önleyemiyor. 
 
Bree Olson, kendisinin standart kondom kullanmayı tercih ettiğini ama kuzu derisi kondom kullanmanın Charlie Sheen'in seçimi olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
Charlie Sheen'in virüsü 2011 yılında kaptığını hatırlatan Olson "Charlie bana sürekli 'temiz' olduğunu söylüyordu. 'Ben temizim, ben temizim' diyordu. Ben aslında standart kondom kullanmak istiyordum. O da beni kuzu derisi kondom kullanmaya ikna etmek için temiz olduğunu söylüyordu. Ona güvendim" dedi.
 
Bree Olson, HIV virüsü taşıyan kişilerde sık sık rastlanan semptomlardan aktörün de etkilendiğini ama o zamanlar bunların ne anlama geldiğini bilmediğini de belirtti.
 
Olson "Gece yarısı aniden uyanıyordu ve baş ağrılarından ya da terlemeden şikayet ediyordu. Bunlar için de kullandığı steroidleri suçluyordu" diye konuştu.
 
Bree Olson, Sheen ile birlikte yaşadıkları eve sık sık bir doktorun geldiğini söyleyerek "Birlikte bir odaya gidiyorlardı. Charlie bana bu kontrollerin kullandığı steroid ilaçlar için gerekli olduğunu söylüyordu" dedi. 
 
Bree Olson, The Howard Stern Show'a katılmak üzere Indiana'dan New York'a doğru yola çıktığında yanında bir de belge vardı. Olson, sonucu negatif çıkan HIV testini de yanında götürmüştü.
 
Sunucu Stern de Olson'ın "HIV virüsü bulunamamıştır" yazan test sonucunu dinleyicilerine okudu. Bree Olson da "HIV testi sonucum negatif çıktı" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde