Kuralsızlık çok, denetleyecek kimse yok!

Kuralsızlık çok, denetleyecek kimse yok!

Ağırlıklı olarak TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçların kullandığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolları denetimsizlik şikayetleriyle dikkati çekiyor.

Kuralsızlık çok, denetleyecek kimse yok!
16px
24px
19.11.2016 06:04
ABONE OLgoogle

Sık sık kural ihlalleriyle karşılaşan sürücülerin şikayetleri, bu ihlalleri görüp ceza uygulayacak trafik polislerinin olmaması konusunda yoğunlaşıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 26 Ağustos’ta açılmasıyla TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçlar ile şehirlerarası otobüslerin burayı kullanması zorunlu hale getirildi.

AĞIR TONAJLI ARAÇLARIN ŞOV GÜZERGAHI

4 şeritli köprü ve bağlantılı yollarda ilerleyen ağır vasıta sürücülerinin bir çoğu araçlarını kullanırken trafik kurallarını hiçe sayıyor.

KURALLAR SIKLIKLA İHLAL EDİLİYOR

Hatalı sollama, şerit ihlalleri ve aşırı hız söz konusu güzergahta en sık karşılaşılan trafik ihlalleri. Trafik güvenliğinin tüm sürücüler için tehlikeye düştüğü anları tespit edip müdahale edecek polisle karşılaşmak ise neredeyse imkansız.

50 KİLOMETRE POLİSSİZ..

Çekmeköy ile Başakşehir arasında yaklaşık 50 kilometrelik bir mesafe var. Söz konusu yolu kullanan bir çok sürücüye göre günün her hangi bir saatinde bu mesafede polis görmek neredeyse imkansız. Gerçekten öyle mi?

Çekmeköy’den yola çıkan bir sürücü Başakşehir’e kadar eğer ortada kaza ya da asayişi ilgilendiren bir olay yoksa polisle karşılaşmıyor, polis görmüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde