Küfürbaz Ganyotçu ‘Payitaht’tan kovuldu

Küfürbaz Ganyotçu ‘Payitaht’tan kovuldu

İzmir Marşı'na küfreden 'Ganyotçu' lakaplı Ebubekir Öztürk rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu.

Küfürbaz Ganyotçu ‘Payitaht’tan kovuldu
16px
24px
17.05.2017 14:54
ABONE OLgoogle

Bir araba yolculuğunda İzmir Marşı’na ve değerlere açıkça küfreden Ebubekir Öztürk’e tepki bitmiyor. Komedyen Şafak Sezer’in teşvikiyle Kolpaçino’da canlandırdığı ‘Ganyotçu’ karakteriyle ünlenen Öztürk’e sadece yurttaşlar değil, sanat camiası da tepkili.

DİZİDEN KOVULDU

Son olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan Öztürk’e bir tepki de yapım şirketinden geldi.

Dizinin yapım şirketi Es Film, yaptığı açıklamada büyük tepki çeken Ebubekir Öztürk ile ilişkilerini kestiklerini ve yollarını ayırdıklarını söyledi.

3 KURUŞA SATMAYIN KENDİNİZİ

Ebubekir Öztürk ve arkadaşlarının, araba yolculuğunda “İzmir'in dağlarının …… koyayım. Yaşa Recep Tayyip Erdoğan yaşa. Adın yazılacak referanduma” şeklinde bağırmasının ortaya çıkması üzerine başta İzmirliler olmak üzere sanat camiası da tepki göstermişti. Haluk Levent, attığı Twit’le, Öztürk’e “İzmir’in dağlarına küfredenler kime küfrettiklerini iyi biliyorlar. Satmayın 3 kuruşa kendinizi. Memleket için savaşın onun uğruna ölün lan!’ demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde