Küçükkaya öyle sorular sordu ki! Başbakanın zor anları

Küçükkaya öyle sorular sordu ki! Başbakanın zor anları

Başbakan Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya'nın programına konuk oldu. Programa Yıldırım'a sorulan 'zor sorular' damga vurdu.

Küçükkaya öyle sorular sordu ki! Başbakanın zor anları
16px
24px
10.04.2017 13:52
ABONE OLgoogle

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de, Fox Tv canlı yayınında İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Çalar Saat programına katılan Yıldırım’a Küçükkaya’nın sorduğu ‘zor sorular’ dikkat çekti.

“Eğer 16 Nisan’da ‘evet’ çıkarsa son Başbakan mı olacaksınız, yeni sistemde Cumhurbaşkanı’nın yetkileri çok değil mi?” gibi sorulara maruz kalan Yıldırım’ın özellikle Ahmet Davutoğlu ile ilgili kendisine yöneltilen soru karşısında ‘zorlandığı’ gözlendi.

SIK SIK DEFTERİNE BAKTI

Küçükkaya’nın “son başbakan olacaksınız” yorumunu “ona halk karar verecek” diye ‘geçiştiren Yıldırım’ın, özellikle Cumhurbaşkanı’na verilen geniş yetkiler konusunda sık sık ajandasına başvurması dikkat çekti.

KÜÇÜKKAYA’DAN DAVUTOĞLU SORUSU!

Yıldırım’ın Küçükkkaya’nın “AK Parti’nin seçilmiş genel başkanı istifa etti. Ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle yaptığını söyledi” şeklindeki sorusuna ise yanıt vermekte güçlük çektiği gözlendi.

KÜÇÜKKAYA’NIN CANLI YAYIN TEKLİFİNİ REDDETTİ

İsmail Küçükkaya programın sonunda Başbakan’a, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sık sık yaptığı “birlikte canlı yayına çıkalım” teklifini iletti.

Yıldırım ise bu teklifi “Anayasa maddelerinin tartışılacak bir yanı yok. Bizim söylediğimiz belli… Konuşacak bir şey kalmadı. Herkes söyleyeceği şeyi zaten söyledi ve söylüyor” diye reddetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde