Konutta yılbaşı için cazip fırsatlar

Konutta yılbaşı için cazip fırsatlar

Yeni yıl öncesinde konut almak isteyenler için avantajlı günler başladı. Pek çok firma indirimlerin yanısıra sıfır peşinat, faizsiz taksit ve kira garantisi gibi cazip fırsatlar sunuyor

Konutta yılbaşı için cazip fırsatlar
16px
24px
22.12.2014 06:41
ABONE OLgoogle
Gayrimenkul sektörü konut ve ofis projelerinde yıl sonuna özel yeni kampanyalara başladı. Kampanyalarda pek çok indirim, peşinat ve vade fırsatı aralık sonuna kadar kullanılabilecek. Bunun yanında kampanyalarını ocak sonuna kadar uzatan firmalar da var. Ayrıca yıl içinde yapılan çeşitli lansman ve ödeme kolaylıkları yıl sonuna kadar da uzatıldı. Yılın son günleri, ev ve ofis almak isteyenler için çeşitli kampanyalarla doğru zamanı oluşturuyor.

İstanbul 216’da 36 ay sıfır faiz

Baysaş İnşaat, fikirtepe’de inşa ettiği İstanbul 216 projesinde uyguladığı yüzde 30 peşin 36 ay vade farksız taksit imkânını yeni yıla da taşıyor. Zemin artı 24 katlı 3 blokta 541 konuttan oluşan projede, alanları 50 ila 72 metrekare arasında değişen 8 çeşit 1+1; alanları 90 ila 111 metrekare arasında değişen 13 çeşit 2+1; alanları 160 metrekare olan tek tip 3+1’ler yer alıyor. Yaklaşık 28 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen projede metrekare birim fiyatları 6 bin 250 TL ila 8 bin 500 TL arasında değişiyor.

Gökdeniz Kartal’da sıfır peşinat kolaylığı

Gülsa İnşaat - Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal’da hayata geçirilen Gökdeniz Kartal’da 2015’in gelişi özel bir kampanya ile karşılanıyor. Projedeki tüm konut tipleri, 15 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında sıfır peşinatla satılıyor. Kartal Esentepe Mahallesi’nde yükselen Gökdeniz Kartal projesinde dileyen müşteriler 52 ay sıfır faiz kampanyasından da yararlanabiliyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal’da fiyatlar 332 bin TL’den başlayarak 831 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Rings İstanbul’da yüzde 15 indirim

Selin Yapı, yeni yıla özel Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlere yüzde 15 indirim uyguluyor. Kampanya kapsamındaki evlere 50 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün. Kampanya, 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olacak. Proje 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Hayat Sultanbeyli’de cazip fiyatlar sunuluyor

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için 31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Aydos Country lansman indirimi devam ediyor

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’nda geliştirdiği konsept projesi Aydos Country’de lansmana özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatı yoğun istek üzerine devam ediyor. 21 Kasım’da lanse edilen projede satışa sunulan ilk etabın yarısından fazlası satıldı. 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri 231 bin 500 lira ile 884 bin 500 lira arasında satışa sunuluyor.

Demir Romance’ta yüzde 5 peşin imkanı

Demir İnşaat, Ağustos 2015’te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance’ta yıl sonuna özel, “Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın” kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken ödemeye Ağustos 2015’te başlanabilecek.

Sağlıkkent’ten faizsiz 48 taksit

Hemen tapu teslimiyle taşınma fırsatı sunan İttifak İnşaat’ın Sağlıkkent Projesi, yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenleri bekliyor. İttifak İnşaat satışı devam eden son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 2+1 tipindeki 79 metrekare 166 bin ve 98 metrekare daireler 210 bin liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 tipindeki 118 metrekarelik daireler de 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Cadde 24’te kira garantili dükkan

24 Gayrimenkul tarafından Halkalı’da inşa edilen Cadde 24 projesinde satışı devam eden son 10 dükkân için cazip bir yılbaşı kampanyası hazırlandı. Kampanya kapsamında ‘12 yılda kendini amorti eden son 10 dükkân, 3 yıl kira garantisi’ ile satılıyor. Dükkânların kiralanmaması durumunda ise kira bedelini firma kendisi ödüyor. 24 Gayrimenkul, dükkân satın alan müşterilere kurumsal kiralama hizmeti de vererek, markalar ile girişimcilerin biraraya gelmesini de organize ediyor.

Still İstanbul Diamond’da indirim

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, yılbaşına özel 15 Aralık - 5 Ocak tarihleri arasında tüm konut tiplerinin peşin ödemelerinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209 bin TL’den başladığı Still İstanbul Diamond’da, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor.

Kavaklı Konakları’nda 60 ay sıfır faiz var

Gül Yapı sadece 20 dairenin kaldığı Kavaklı Konakları için ‘60 aya sıfır faiz’ kampanyası düzenledi. Beylikdüzü’nde yer alan Kavaklı Konakları tamamı oturmaya hazır 286 konuttan oluşuyor. Projede, 2+1 daireler 378 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Narven’de avantajlı günler sona eriyor

İlk etabının 2015 yılı aralık ayında tamamlanması beklenen Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük termal tesisi Narven yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul tapusu satın almak isteyen misafirlerine avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuyor. Narven Termal Kasaba’da daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre bir haftalık zaman diliminde 7 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor. Projeden birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli tapu almak isteyenlere, anlaşmalı bankalar üzerinde 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor.
Duygu Erdoğan/Milliyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde