Koç'tan Bilal Erdoğan'a cevap

Koç'tan Bilal Erdoğan'a cevap

Bilal Erdoğan'ın İtalyan Corriera della Sera gazetesine verdiği bir mülakatta Rus hükümetinin yasadışı İŞİD petrolü ticareti iddiaları üzerinden Koç Holding'e gönderme yapmasına Koç Grubu cevap verdi

Koç'tan Bilal Erdoğan'a cevap
16px
24px
09.12.2015 08:57
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın İtalyan Corriera della Sera gazetesine verdiği bir mülakatta Rus hükümetinin yasadışı İŞİD petrolü ticareti iddiaları üzerinden Koç Holding'e gönderme yapması, Koç Holding tarafından yalanlandı.

Koç Holding yetkilileri, konuyla ilgili geçen hafta yaptıkları açıklamanın hâlâ geçerli olduğunu, ekstra bir hatırlatmaya şimdilik ihtiyaç duyulmadığını söyledi.

Koç Grubu'na ait Tüpraş'tan 2 Aralık 2005 tarihinde yapılan yazılı açıklamada “Konuyu Tüpraş Batman Rafinerisi ile ilişkilendiren sosyal medyadaki haberler ve iddialar tümüyle gerçek dışı olup, rafinerilerimizde işlenen ham petrol tamamen yasal kaynaklardan, uluslararası düzenlemelere uygun olarak temin edilmektedir.” denilmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde