Kobe’den THY’ye şok!

Kobe’den THY’ye şok!

THY'nin marka yüzü Kobe Bryant, THY’nin reklam filmi teklifini reddetti.

Kobe’den THY’ye şok!
16px
24px
28.08.2014 14:09
ABONE OLgoogle
Kobe’nin bu kararı THY’yi şoke ederken ünlü yıldızın gerekçesi ise kafaları karıştırdı.
Airporthaber’in haberine göre; THY, dünyaca ünlü marka yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant ile yollarını ayırma noktasına geldi. 2011 yılından bu yana başarılı bir reklam çalışmasına imza atan taraflar reklam filmi çekiminde ters düştü.

2012 yılında her yıl için bir reklam filmi çekimi için anlayan ve Messi ile birlikte iki reklam filminde oynayan Kobe Bryant, THY’nin üçüncü kez kamera karşısına geçme teklifini geri çevirdi.
THY’nin başarılı reklam çalışmasını sürdürmek için bir reklam filmi daha çekmek için yaptığı teklifi NBA yıldızı Kobe Bryant’ın reddetmesi THY kanadında şok etkisi yarattı. Bryant’ın reklam filmini geri çevirmesine gerekçe olarak, ‘Uzun sakatlık süreci geçirdim. Yeniden basketbol sahalarına dönmek istiyorum. Bunun için de basketbola ağırlık vermem gerekiyor. Yeni bir reklam filmine ayıracak vaktim yok’ dediği öğrenildi.

Basketbol oynadığı dönemde THY reklam filmlerine vakit ayırabilen Kobe’nin sahalardan uzak olduğu dönemde THY’nin teklifini reddetmesi akıllarda soru işareti yarattı.

THY’nin üçüncü reklam filmi için yeni arayışlara girdiği belirtilirken yeni filmde Messi’nin tek başına rol alabileceği kaydedildi.

Kobe Bryant’ın THY ile sponsorluk anlaşması 2014 yılı sonunda sona erecek.

ERMENİ LOBİSİ Mİ?

Bu arada Kobe Bryant’ın reklam filmi teklifini geri çevirmesinin ardında Ermeni lobisinin olduğu iddiaları da ortaya atıldı. Hatırlanacağı üzere THY Los Angeles Lakers’lı ünlü yıldıza ilk teklifi götürdüğünde Los Angeles’ta oldukça etkili olan Ermeni lobisinin ünlü yıldıza teklifi kabul etmemesi yönünde baskı uyguladığı iddia edilmişti. NBA yıldızının son kararında bu baskının etkili olmuş olabileceği de belirtildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde