Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu, Beştepe kararını verdi

Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu, Beştepe kararını verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Adli Yıl açılış törenine katılmama kararı aldı

Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu, Beştepe kararını verdi
16px
24px
31.08.2016 13:03
ABONE OLgoogle
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye Barolar Birliği, yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek olan Adli Yıl Açılış Töreni'ne katılmayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak Adli Yargı yılı açılışı töreni için Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu kararlarını açıkladı. 

CHP lideri ve TBB Başkanı, törenin adresini "yargı bağımsızlığını gölgeleyecek" olmasını gerekçe göstererek eleştirmiş, katılmayacağını açıklamıştı.

İLK KARAR CHP'DEN

Kılıçdaroğlu partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu topladı, orada da kararında değişiklik olmayacağını söyledi.

Alternatif  bir Adli Yargı yılı açılışının bu görüşmede gündeme gelebileceği belirtiliyor. 

TBMM'DE BİR ARAYA GELDİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu başkanlığındaki heyetle TBMM'deki makamında bir araya geldi.

Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ile Veli Ağbaba da hazır bulundu.

BAROLAR BİRLİĞİ DE KARARINI VERDİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan Adli Yıl Açılış Töreni'ne Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu katılmayacağını açıkladı.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde