Kendini ödüllendirdi, 1.9 Milyona ne aldı?

Kendini ödüllendirdi, 1.9 Milyona ne aldı?

Türkiye'de yemek sektörünün önemli şirketlerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero'ya tam 589 milyon dolara satılmıştı.

Kendini ödüllendirdi, 1.9 Milyona ne aldı?
16px
24px
13.11.2015 05:56
ABONE OLgoogle
Türkiye'de yemek sektörünün önemli şirketlerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero'ya tam 589 milyon dolara satılmıştı. Bu satıştan kazanılan paranın 27 milyon dolarını 114 çalışanı arasında paylaştıran ve çalışanlarının yanı sıra herkesin kalbini kazanan şirketin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın'ın kendini de ödüllendirdiğini öğrendim. 

YENİ OTOMOBİLİ İÇİN 1 MİLYON 890 BİN LİRA ÖDEMİŞ 

Halen şirketteki görevine devam eden Aydın, ismi James Bond ile özdeşleşen dünyaca ünlü lüks otomobil markası Aston Martin'in Vanquish modelinden satın almış.

Salı akşamı gerçekleşen Victoria's Secret defilesini izlemek için New York'a gidecek kadar zevklerine para harcamayı seven Nevzat Aydın, Aston Martin'e binmek için de kesenini ağzını açmış tabii.



Nevzat Bey'in dört gözle teslim almayı beklediği yeni oyuncağının fiyatı ise resmen dudak uçuklatacak cinsten. Nevzat Bey, yeni Aston Martin'i için 610 bin Euro, yani yaklaşık 1 milyon 890 bin lira ödemiş. Beraber gerçekleştirdikleri başarının getirisini çalışanları ile paylaştığı için patronlar açısından 'kötü' bir örnek olan Nevzat Bey, umarım yeni cicisini kazasız belasız kullanır. Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde