Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yumurta şoku!

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yumurta şoku!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurtalı protesto yapıldı. Olaya ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yumurta şoku!
16px
24px
20.05.2016 12:19
ABONE OLgoogle
Van’ın Gürpınar İlçesi'nde PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 37 yaşındaki Özgür Kara ve Mardin’in Nusaybin ilçesi'nde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu şehit olan askerlerden Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım Ankara Kocatepe Camisinden son yolculuklarına uğurlandılar.  

Cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 

Cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kalabalık arasından yumurtalı saldırı yapıldı. Bir yumurtanın Kılıçdaroğlu'na isabet ettiği bildiriliyor. 

İLK AÇIKLAMA 

 Olaya gilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA 

Yumurtalı protestoyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde