Kayahan eşine öyle bir miras bıraktı ki....

Kayahan eşine öyle bir miras bıraktı ki....

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kayahan, eşi İpek Açar'a öyle bir servet bıraktı ki...

Kayahan eşine öyle bir miras bıraktı ki....
16px
24px
11.04.2015 07:47
ABONE OLgoogle
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kayahan'ın eşi İpek Açar'a birçok şarkı sözü bıraktığı ve hastalığı döneminde birçok şarkı sözü yazdığı öğrenildi.

Vefatıyla tüm Türkiye'yi üzüntüye boğan Kayahan, sevenlerine yüzlerce şarkı bıraktı.

Usta sanatçı son olarak 2009'da albüm çıkarmıştı. Kayahan'ın son 5 yılda yaptığı ve kimsenin duymadığı şarkılarını eşi İpek Açar seslendirecek.

5 YILDIR ALBÜM ÇIKARMIYORDU

Posta'daki habere göre, tedavisi nedeniyle 5 yıldan beri albüm çıkarmayan Kayahan'ın bu süreçte çok sayıda şarkı sözü yazdığı tahmin ediliyor.

ACAR ÜZERİNDE TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR

Usta sanatçı Kayahan'ın eserlerini seslendirecek olan eşi İpek Açar, üzerinde titizlikle çalıştığı projesini önümüzdeki sonbaharda satışa sunacak.

İPEK ACAR EŞİNE SON KEZ BÖYLE BAKMIŞTI

İşte Açar'ın cenaze öncesi gerçekleşen törendeki o acılı hali hafızalara böyle kazınmıştı...

KADİM DOSTU NİLÜFER DE ORADAYDI

Törende, Kayahan'ın şarkılarını ve ebstelerni en çok seslendiren isimlerden olan ve Kayahan'ın son konserini birlikte verdiği Nilüfer de yer aldığı Nilüfer tören boyunca gözyaşı döktü.

NİLÜFER: İYİ Kİ O KONSERİ YAPMIŞIZ

Bir süre küslük yaşayıp barıştığı dostu Nilüfer, törende gözyaşlarına hakim olamadı. Sanatçı, kızı Ayşe Nazlı'nın desteği ile yürüdü. Nilüfer 'o son konserimizi iyi ki yapmışız' dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde