Katil zanlısı Beki İkala Erikli'y neden öldürmüş?

Katil zanlısı Beki İkala Erikli'y neden öldürmüş?

Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı dün akşam saatlerinde evinde gözaltına alındı

Katil zanlısı Beki İkala Erikli'y neden öldürmüş?
16px
24px
17.12.2016 06:32
ABONE OLgoogle

Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı dün akşam saatlerinde evinde gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi ilk ifadesinde, yazarın kitaplarını okuduktan sonra akli dengesinin bozulduğunu ileri sürerek "Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm" dedi. Katil annesinin ihbarıyla yakalandı

Beyoğlu'nda “Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala(Çukran) Erikli(46)'nin katil zanlısı Sinem Koç(31) polis tarafından olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı.

Beyoğlu, Kabataş Ömer Avni mahallesi İnebolu çıkması No.3'de bulunan Saadet apartmanında akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yaşam koçu ve yazar Beki İkala(Çukran) Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Erikli, tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Habertürk'te yer alan bilgiye göre, cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kimliğini belirlemek için çalışma yaptığı sırada, polise olayla ilgili bir ihbar geldi. İsmi açıklanmayan bir kadın, polise Erikli’yi kızı Sinem K.’nın öldürdüğü bilgisini verdi.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda olayın şüphelisi olarak tespit edilen Sinem Koç, akşam saatlerinde Küçükçekmece'de annesiyle birlikte kaldığı evde gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada olayda kullandığı 9 mm çapında bir tabanca ele geçirildi. Şüphelinin, psikolojik durumunun iyi olmadığı ve saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi. Sinem Koç sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

Burada sorgusu yapılan Sinem Koç ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etti. 4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalmaya başladığı ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Sinem Koç, "Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm." dedi.

Sinem Koç'un Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde