Katil damat uzaklaştırma cezası almış

Katil damat uzaklaştırma cezası almış

İstanbul’da damadı Cemil K.’nın öldürdüğü Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni Kadir Demirel son yolculuğuna uğurlandı.

Katil damat uzaklaştırma cezası almış
16px
24px
31.05.2017 04:09
ABONE OLgoogle

Kocasının ağır yaraladığı Esma K.’nın 7 ay önce şiddet gördüğü için baba evine gittiği, kocası için 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı, çocukları için tekrar barışarak evine döndüğü ortaya çıktı.
 
Aralarında sorun olan kızı Esma K. ve damadı Cemil K.’yla konuşmak üzere İstanbul Başakşehir’deki evlerine giden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayda Esma K. da ağır yaralandı.

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadri Demirel öldürüldü

Marmara Üniversitesi Makine Öğretmenliği mezunu işadamı Cemil K. (40) ile Kadir Demirel’in kızı Esma K. (31) 10 yıl önce evlendi. 2 çocukları dünyaya gelen çiftin araları iddialara göre geçen yıl bozulmaya başladı.

3 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Cemil K., eşi Esma K.’ya da şiddet uygulamaya başlayınca genç kadın 2 çocuğunu da yanına alarak babasının evine gitti. Esma K. emniyete de giderek şikâyette bulundu.

Bunun üzerine Cemil K.’ya 3 ay uzaklaştırma kararı verildi. İddiaya göre Esma K., geçen ocak ayı sonunda çocukları için eşiyle tekrar barışarak evine döndü. Tekrar birlikte yaşamaya başlayan çiftin arası ise son günlerde yeniden bozuldu.

MOTORLA KAÇMIŞ

Şiddetli tartışmalar yaşanması üzerine Esma K.’nın olay akşamı babasını aradığı, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in de 19.30 gibi damadı ve kızını barıştırmak için evlerine gittiği öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karışan Cemil K.’nın evden otomobiliyle ayrıldığı, Bayrampaşa’da şirketine ait depodan motorunu alıp kaçtığı da ortaya çıktı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kadir Demirel için dün gazete önünde tören düzenlendi. Demirel’in cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından mesai arkadaşlarından helallik istenmesi için, çalıştığı gazetenin bahçesine getirildi.

Fatih Camisindeki cenaze namazına İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Yeni Akit Gazetesi çalışanları ile gazeteci Demirel'in yakınları ve sevenleri katıldı. Taziyeleri Kadir Demirel'in babası Ahmet, oğlu Mehmet Fatih Demirel kabul etti.

Demirel'in cenaze namazını Fatih Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu kıldırdı. Cenaze duasını İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz yaptı. Helallik alınmasının ardından gazeteci Demirel'in tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze arabasına taşındı.

Demirel'in naaşı Edirnekapı Şehitliğine defnedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde