Kartal, Kayseri'yi 4'ledi

Kartal, Kayseri'yi 4'ledi

Süper Lig 31. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 4-0 mağlup etti.

Kartal, Kayseri'yi 4'ledi
16px
24px
30.04.2016 21:12
ABONE OLgoogle
Arena'da yüksek tempoda oynanan karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10 dakikada Mario Gomez, 23'te Oğuzhan, 34. dakikada Quaresma ve 90+1'de Cenk Tosun kaydetti. Öte yandan 69. dakikada Beşiktaş'ın golcü yıldız oyuncusu Mario Gomez penaltı vuruşunda yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş en yakın rakibi olan ve bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 73 puanla liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Kayserispor ise 32 puanla 14. sırada yer aldı.

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:

Dakika 10: Jose Sosa'nın sağ kanattan yaptığı ortada kale önünde bomboş kalan Mario Gomez kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 23: Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor. Mario Gomez'in ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Oğuzhan Özyakup'un çektiği şut yan direğe de çarpıp kaleci Ali Ahamada'nın sağından ağlarla buluştu: 2-0.

Dakika 34: Sağ kanatta bomboş pozisyonda ceza sahasına giren Quaresma, sol ayağıyla vurdu, Ahamada'nın solundan top ağlarla buluştu: 3-0.

Dakika 90+1: Sosa sağ kanattan yerden kesti, Cenk zor pozisyonda çok şık bir dokunuşla topu filelerle buluşturdu: 4-0.

 ARENA KAPALI GİŞE

Beşiktaş futbol takımı Kayserispor maçı öncesi yine kapalı gişe oynadı. Siyah beyazlı taraftarlar maç biletlerini bir gün önceden tükettiler. Arena Stadından sorumlu yönetici Umut Güner, "Stadımız açıldığı günden bu yana ikinci maçımız kapalı gişe oynamaktan mutluyuz. Siyah beyazlı takımın taraftarları iyi ve kötü günde takımın ve kulübün yanında olduklarını gösterdiler. Stadımıza büyük ilgi gösterip biletlerin kısa sürede tükenmesini sağlayan taraftarlara teşekkür ederiz" dedi.

2 DAKİKA'YA PROTESTO

Beşiktaşlı taraftarlar Kulüpler Birliği'nin 2 dakikalık saygı duruxşuna ıslıklarla protestoda bulundular. Hakemler saygı duruşunu kısa keserek oyuna başladılar. 

TOLGA VE BOYKO'YA ALKIŞ

Maç öncesi sahaya ilk çıkan Tolga ve Boyko oldu. Taraftarlar iki kaleciyide alkışladılar. Bu arada Kayserisporlu futbolcular sahaya 
çıkarken ıslıkla protesto edildiler.

QUARESMA'YA MÜTHİŞ İLGİ

Beşiktaş taraftarları toplu haldi siyah beyazlı takımın yıldızı Quaresma'yı alkışlayarak tezahüratta bulundular. Quaresma ile taraftarların bulunduğu tribünlere koşarak sevgi gösterisinde bulundular. 

3’er sarı kartı bulunan Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan, Kayserispor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki maç olan Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek. Kritik derbiye eksik oyuncu ile çıkmak istemeyen Şenol futbolcularını sakin kalmaları konusunda uyardı. Mario Gomez 13, İsmail Köybaşı 10, Olcay Şahan 9, Necip Uysal 5 ve Oğuzhan Özyakup 4 maçtır 3’er sarı kartla oynuyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde