Kar geri dönüyor!..

Kar geri dönüyor!..

Kar yağışı bir hafta mola verdi fakat geri geliyor! Yarından itibaren Trakya üzerinden girecek olan soğuk ve karlı hava, haftanın ilerleyen günlerinde yurdun büyük kısmını etkisi altına alacak. İstanbul ve Ankara yine kar yağışı alacak.

Kar geri dönüyor!..
16px
24px
03.01.2017 21:49
ABONE OLgoogle

Meteoroloji’nin yaptığı beş günlük değerlendirmeye göre, İstanbul ve Ankara’ya yılın ilk karı bu hafta yağacak. Perşembe gününden itibaren ülke genelinde yağışlar görülmesi bekleniyor.

Ege ve Akdeniz’in batısında kuvvetli yağmur olarak görülmesi beklenen yağışlar İç Anadolu ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı olarak görülecek.

Cuma gününe kadar yurt genelinde hava sıcaklıklarının birkaç derece artması bekleniyor. Ancak Cuma günü sıcaklıklar birden düşecek Cuma ve Cumartesi günleri İstanbul’da kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu haritasına göre, yarından itibaren yurdun kuzeybatısı üzerinden soğuk ve yağışlı hava giriş yapıyor.

Perşembe günü yurdun kıyı kesimleri tamamen yağmur etkisi altındayken iç kesimlerin çoğunda kar yağışı bekleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde