Kadir Topbaş’tan flaş uyarı: Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek

Kadir Topbaş’tan flaş uyarı: Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul'da yaşanan yoğun sağanak yağış ile ilgili bir açıklama yaptı. Topbaş, "Bazı bölgeler boşaltılıyor. Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek" dedi.

Kadir Topbaş’tan flaş uyarı: Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek
16px
24px
18.07.2017 12:57
ABONE OLgoogle

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Öğleden sonra daha ciddi yağış geliyor. Can kaybı yok. Bazı bölgeleri boşalttık” dedi. İstanbul Valisi Vasip Şahin de “Saat 14.00’den sonra tekrar yoğun bir yağış başlayacak. Meteoroloji yetkilileri, akşam saatlerine kadar sürmesini bekliyor” diye konuştu.

İSTANBUL VALİS VASİP ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA:

Saat 14.00’den sonra tekrar yoğun bir yağış başlayacak. Meteoroloji yetkilileri, akşam saatlerine kadar sürmesini bekliyor” diye konuştu.Yağış akşama kadar sürecek, belediyenin bütün ihbar hatları açık. Metro ve tramvay seferlerimizde bir aksama yok. Avrasya Tüneli’nde Yenikapı ve Samatya alt geçitlerindeki su birikintileri nedeniyle tek taraflı olarak ulaşıma durduruldu. Uzun yıllardır yaşanmayan ölçüde bir yağış düşüşünü bugün yaşıyoruz. Bunları inşallah hızla ve vatandaşımızı en rahatsız etmeyecek şekilde telafi etmeye çalışıyoruz”

İBB BAŞKANI KADİR TOPBAŞ’TAN AÇIKLAMA:

“Bundan daha az yağışlarda çok daha fazla tıkanmalar olurdu. Yurttaşlarımızın da yardımcı olması lazım. Trafiğe çıkmazlarsa daha rahat bir yaşam sürebiliriz. Öğleden sonra daha ciddi bir yağmur beklenmekte. Toprak suya doydu, öğleden sonra dikkatli olunmalı. Benzer olaylar dünyanın pek çok yerinde yaşandı. Dikkatli olursak sıkıntısız atlatırız. Çok şükür İstanbul’da can kaybı olmadı. Bazı bölgeleri boşalttık. Meteoroloji ekranından yansıyor. Bulutlar ters yönde dönüş yapmakta. 14:00’ten sonra yoğun bir yağış bekleniyor. Akşama kadar sürmesi bekleniyor.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde