Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi olacak?

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi olacak?

Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Holding, Kadıköy Şifa Hastanesi’ni satın almıştı. 28 Ocak tarihi itibariyle Kadıköy Şifa kapılarını kapatıyormuş.

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi olacak?
16px
24px
26.01.2017 11:59
ABONE OLgoogle

Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Holding, yüzde 50 ortak olduğu, Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi’ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Kadıköy Şifa ile ilgili yeni haberlere yer verdik. Bu hafta sürpriz bir bilgi daha geldi. 28 Ocak tarihi itibariyle Kadıköy Şifa kapılarını kapatıyormuş.

Randevu almak isteyen hastalar Kadıköy Şifa Ataşehir hastanesi ya da Kadıköy Florance Nightingale hastanesi’ne yönlendirilmeye başlanmış. Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs’un öğrendiğine göre, Kadıköy Şifa'da doktorlar artık Ataşehir'de mesai yapacakmış. 

Hüsnü Özyeğin'ın satın aldığı Kadıköy Şifa neden kapanıyor?

İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak 1976’dan bu yana hizmet veren Kadıköy Şifa’nın binasının akıbetinin ne olacağına ilişkin birçok söylenti var. “Fiba Holding Anadolu yakasında otel açmak istiyor; orayı uluslararası bir zincire verir” diyen de var, Kadıköy'ün göbeğinde yer alan binanın Florance Nightingale Grubu'nun yönetim binası olarak kullanılacağını iddia eden de.

Hüsnü Özyeğin'in Şifa’yı büyütme planları…

Para Dergisi olarak konuyla ilgili duyumlarımızı yazmıştık. Özyeğin’in ekibinin yeni aldıkları hastaneyi nasıl büyütebiliriz diye çalıştığını ve komşu mülk sahipleri ile görüşüldüğünü sizlerle paylaşmıştık. Bakalım bu duyumlarımızdan hangisi gerçek çıkacak?..

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde