İyi yaşamın anahtarı günde bir doz mutluluk hapı

İyi yaşamın anahtarı günde bir doz mutluluk hapı

İş dünyasından önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, “yaşasın hayat” mottosuyla tanınan, sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu “iyi yaşam”ın sırlarını paylaştı.

İyi yaşamın anahtarı günde bir doz mutluluk hapı
16px
24px
31.03.2017 20:26
ABONE OLgoogle

Konsepti, kalite anlayışı ve yarattığı değerlerle dikkat çeken Büyükyalı İstanbul, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) düzenlediği yılın ilk üye buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Dernek üyelerinin Büyükyalı satış ofisinde ağırlandığı etkinlik, Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

TGSD Başkanı Şeref Fayat, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu gibi iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, “yaşasın hayat” mottosuyla tanınan, sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu “iyi yaşam”ın sırlarını paylaştı.

Etkinliğe katılan misafirler, Büyükyalı maketini inceleyerek satış ekibinden detaylı bilgi aldıktan sonra örnek daireleri gezdi.

Müftüoğlu: Aslında hepimiz mutlu olmak istiyoruz

Katılımcılara, Büyükyalı’nın temel felsefesi olan iyi yaşam kavramı ile sağlık arasındaki ilişkiyi anlatan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, olumlu düşünceler, huzur ve mutluluğun her şeyden önemli olduğuna dikkat çekti. Osman Müftüoğlu, uzun yıllar birlikte çalıştığı Süleyman Demirel’den ‘iyi yaşam’a dair çok şey öğrendiğini belirterek, “Süleyman Bey her sabah güne başlamadan önce mutlaka bana muayene olurdu. Muayene sonrası sağlığı nasıl olursa olsun, benden sadece ‘Çok iyisiniz efendim.’ dememi beklerdi. Çünkü moralinin yüksek olmasını ve kendini her zaman iyi hissetmeyi isterdi. Bu çok önemli bir bakış açısı. Aslında hepimiz mutlu olmak istiyoruz.” diye konuştu.

İyi yaşamın anahtarı günde bir doz mutluluk hapı

Köşe yazılarından birine aldığım tepkinin bu konuya en güzel örnek olduğuna değinen Müftüoğlu, “Hayatta huzur ve mutluluğun önemini anlattığım bir yazımın sonunda ‘Her akşam yatmadan önce bir tane huzur hapı alın.’ tavsiyesinde bulunmuştum. Ertesi gün ofisime gelen mesajda, bir okuyucum tüm eczaneleri dolaştığını ancak huzur hapı bulamadığını belirterek nereden temin edeceğini soruyordu.” dedi.

Büyükyalı’da, kaybolan komşuluk ve ahbaplık değerleri yeniden hayat bulacak

Çareyi ilaçta aramak yerine, iyi düşüncelerle dolu huzurlu, mutlu bir hayat yaşamaya odaklanmayı tavsiye eden Osman Müftüoğlu, tam da bu nedenle Büyükyalı İstanbul projesini çok beğendiğini ifade ederek, “Büyükyalı, günümüzde kaybolan komşuluk, ahbaplık gibi değerlerin yeniden hayat bulacağı bir yaşam merkezi olacak. Komşuluk ilişkileri insanı yaşadığı yere ait hissettirir. Bu ilişkilerin, daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmemizde büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde