İşte yeni Singapur İstanbul Fahri Konsolosu

İşte yeni Singapur İstanbul Fahri Konsolosu

Murat Özyeğin Singapur İstanbul Fahri Konsolosluğu’na atandı

İşte yeni Singapur İstanbul Fahri Konsolosu
16px
24px
06.01.2017 12:25
ABONE OLgoogle

Singapur Cumhuriyeti Hükümeti, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin de onayı ile Murat Özyeğin’i İstanbul ve İzmir şehirleri Singapur Fahri Konsolosluğu görevine atamıştır. Fahri Konsolos Özyeğin, Singapur Büyükelçisi A Selverajah liderliğinde Singapur Büyükelçiliği’nin Ankara’daki çalışmalarını destekleyecektir.

Ekim 2014’te imzalanan “Stratejik Ortaklık Bildirisi” ve Kasım 2015’te imzalanan “Türkiye-Singapur Serbest Ticaret Anlaşması” ile güçlenen Singapur ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin, bu yeni atama ile daha da güçlenmesi hedeflenmektedir.

Özyeğin’e fahri görev: Hangi ülkenin elçisi oldu?

Fahri Konsolos Özyeğin, noterlik ve temsili görevlerinin yanı sıra Singapur vatandaşlarına konsolosluk desteği görevini de üstlenecektir.

1976 doğumlu Murat Özyeğin, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Fiba Grubu’nun bankacılık dışındaki şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Endeavor Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) ve Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Harvard Üniversitesi Küresel Danışma Kurulu Üyesi ve DEİK Türkiye –Hollanda İş Konseyi Başkanı’dır.

İstanbul Singapur Fahri Konsolosluğu iletişim bilgileri:

Adres: Büyükdere Cad. No:173 1.Levent Plaza A Blok K:10 34330
1.Levent Istanbul,


Çalışma saatleri: Pazartesi - Cuma, 10:00 - 16:00
Telefon: +90 212 339 18 52
Fax: +90 212 339 18 56

E-mail: [email protected]

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde