İşte metrobüs kazasına neden olan tartışma

İşte metrobüs kazasına neden olan tartışma

Kendisine şemsiye ile saldıran bir yolcu nedeni ile bir metrobüs bugün yoldan çıkarak üç aracın üzerine çıktı

İşte metrobüs kazasına neden olan tartışma
16px
24px
23.09.2016 12:27
ABONE OLgoogle
Kendisine şemsiye ile saldıran bir yolcu nedeni ile bir metrobüs bugün yoldan çıkarak üç aracın üzerine çıktı ve iki katlı bir otobüsün ikinci katına çarparak durabildi. Korkunç kazada metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı.

Olay sırasında metrobüste bulunan Ekşi Sözlük yazarı kazaya neden olan tartışmayı anlattı.

“Kazayi yapan metrobusteydim. elim ayagim titredigi icin ancak yazacak kadar kendime geldim. Körügün hemen önunde yola ters oturuyordum.  Acibadem duragina geldigimizde bizim metrobus durdugunda on yarisi durakta iken arkasi ise duraga girememisti. Ön kapıda duran bir yolcu şöfore “niye kapiyi acmiyorsun” dedi. Şöfor once cevap bile vermedi ama yolcu “acsana kapiyi” diye yuksek sesle soyleyince sofor “Açmiyorum” dedi. “Nasil acmazsin” deyince sofor”istedigim yerde acarim sana ne” dedi ve bunun uzerine yolcu soforun ustune yurudu sofor ayaga kalkti tam kavga cikacakken yolcular araya girip ikisini de sakinlestirdi.

Bu arada ondeki metrobusler duragi bosaltince bizim metrobus ilerleyerek duraga girdi ve butun kapilari acti. soforle tartisan yolcu gerilimden dolayi inmeyi unuttu veya vazgecti. tam kapilar kapanip hareket edince 3-5 saniye sonra yolcu bagirarak sofore saldirdi ve buyuk bir gurultu ve sarsintiyla metrobus yan yola gecti ve o an cok uzun gelen bir sure sonunda bir yere carpip durdu. herkes savrulmus, yerlere dusmus ve ciglik cigliga bagiriyorlardi. kapilar guclukle acildi ve metrobusun altina aldigi bir arabanin bagaji uzerinden atlayarak indik.,

Şemsiye ile şoförü darp eden kişi gözaltında



İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yaşanan ve 11 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına sebebiyet verdiği iddia edilen şemsiyeli saldırgan gözaltına alındı.

E-5 otoyolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen kazada bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiyeyle saldırması sonrası metrobüs yoldan çıkarak, altı aracı altına almıştı.

Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde iki polis memur şahsı kollarından ve ensesinden tutarak gözaltına alıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde