İşte dünyanın en cimri milyarderleri!

İşte dünyanın en cimri milyarderleri!

Kimi jetlerden, yatlardan uzak duruyor, kimi ekonomik sınıfta uçuyor… İşte dünyanın en tutumlu milyarderleri…

İşte dünyanın en cimri milyarderleri!
16px
24px
08.02.2016 16:04
ABONE OLgoogle
Kimi jetlerden, yatlardan uzak duruyor, kimi ekonomik sınıfta uçuyor… İşte dünyanın en tutumlu milyarderleri…

Grupo Carso'nun kurucusu ve dünyanın en zenginlerinden Carlos Slim özel jetlerden, yatlardan uzak duruyor. Milyarder hala eski model bir Mercedes-Benz'e biniyor. Şirketini yönetirken de Slim'in tutumlu olduğu belirtiliyor.

Dish Network'ün başkanı Charlie Ergen bir kaç sandviç yapıp işe götürüyor. İş gezilerinde ise iş arkadaşlarıyla aynı odayı paylaşıyor.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in sadece kot, t-shirt ve kapüşonlu giydiğini artık neredeyse tüm dünya biliyor. Mütevazi yaşamayı seven Zuckerberg 2014 yılında eski arabası Acura'yı değiştirip bir düz vites Volkswagen aldı.

Berkshire Hathaway CEO'su ve dünyanın en zengin 3. kişisi olan Warren Buffett, 1958 yılında 31 bin 500 dolara aldığı evinde oturuyor. Buffett, fast food şirketlerine yatırım yapmayı sevmesinin yanı sıra tüketmeyi de seviyor. Buffett diyetinde günde 5 Coca Cola içmek var.

IKEA'nın kurucusu Ingvar Kamprad, Avrupa'nın en zengin ikinci kişisi. Kamprad uçakta ekonomi sınıfı uçuyor ve öğle yemekleini IKEA'nın kafeteryasında yiyor.

Inditex'in kurucusu ve dünyanın ikinci en zengini Amancio Ortega, İspanya'da eşiyle birlikte yıllardır aynı apartman dairesinde yaşıyor, aynı kahve dükkanınından alışveriş yapıyor ve öğle yemeklerini Zara çalışanlarıyla birlikte kafeteryada yapıyor.

Wipro Limited Başkanı ve Hindistan'ın en zengin teknoloji milyarderi olan Azim Premji, ekonomi sınıfı uçuyor, ikinci el araba kullanıyor, çalışanlarına ofiste sürekli ışıkları kapatmalarını tembihliyor ve havaalanından evine toplu taşımayla dönüyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde